FIT Boys 2, 3 en 4 zetten uitstekende prestaties neer

18 april 2015

De Machinefabriek Van der Velde & Boerhof-equipe zet een uitstekende reeks neer. Alleen tegen Fc Meppel 3, de koploper, werd met 3 – 2 verloren. Voor de rest louter overwinningen. Na de winterstop 6 overwinningen en 1 verliespartij en een doelsaldo van 27 voor en 6 tegen. En deze zaterdagmiddag kwam BSVV 2 op bezoek. Het werd geen ruime overwinning, maar 1 – 0 levert ook 3 punten op. Net zoals bij Fc Groningen (Padt op Cherry) had bij FIT Boys 2 de keeper de assist. Keeper Peter Jan Oosting bereikte Marten Oldersma die de 1 – 0 liet aantekenen. In de 3e periode staat FIT Boys 2e achter kampioen Meppel 3. Er is dus nog van alles mogelijk dit seizoen.

De Bosma Watermanagement-equipe toonde deze zaterdagmiddag enorme veerkracht. Na een 2 – 0 ruststand tegen ACV 7, kwam het na rust terug tot 2 – 2. Ronald van Waardhuizen en Wesley Tijms maakten de doelpunten. Keurig resultaat van FIT Boys 3.

FIT Boys 4 speelde 2 weken geleden de topper tegen SJS 6. De nummer 1 en 2 bleven op 1 – 1 steken, daar waar FIT Boys met name de 1e helft de wedstrijd had moeten beslissen. Zo bleef het gat 6 punten met nog 5 wedstrijden te gaan. Deze zaterdagmiddag speelde de De Cerck-equipe thuis tegen Angelslo 5, de rode lantaarndrager. Het werd een eenvoudige 6 – 0 overwinning met doelpunten van Herwin Kamps (2x), Marcel de Bruijn (2x), Harald Woltinge en Remco Oort. Na afloop zagen de spelers en leiders van FIT Boys 4 dat SJS 6 uit bij BSVV 4 met 3 – 0 had verloren en nu is het gat nog 3 punten. Het zal nog een spannend slot worden van de competitie, te beginnen a.s. zaterdag 25 april om 14:30 uur op Sportpark Noord-West: FIT Boys 4 – BSVV 4 (de nummer 2 tegen de nummer 3).