FIT Boys 2 en 4 verliezen, 3 en VR2 winnen

19 maart 2016

FIT Boys 2 ging op bezoek in Coevorden bij CSVC 2. De Machinefabriek Van der Velde & Boerhof-equipe verloor met 3 – 2 en zag in de 2e periode BSVV 2 hen voorbij gaan.

FIT Boys 3 ontving thuis HHCombi 1. De Bosman Noord-equipe won knap van het hoger geklasseerde HHCombi met 3 – 0. Een prima prestatie. Alfons Pot schreef er het volgende over:

Het Driede vs HHC

Hoppakee weer een tegenstander aan de zegekar gebonden, drie nul gewonnen. Het was de revanche die we zochten na onze verloren 7-0 uitwedstrijd bij HHC. Destijds schreef ik nog dat we het de jongens van HHC wel gunden, prima kerels. Deze zaterdag lieten sommigen van hen zich echter van een andere kant zien. Verliezen deed hen geen goed. Ze schopten het plezier bij ons weg, en incasseren was iets wat ze slecht beviel. Aan het einde van de wedstrijd vroegen ze aan de scheids om de wedstrijd maar af te fluiten, maar toen hij dat even later daadwerkelijk voortijdig deed, zochten ze de schuld bij ons. Raar. Goed, het moest me even van het hart. Ik snapte sommigen niet.

‘Jongens we hebben teveel man,’ werd er in de groepsapp voor de wedstrijd bericht. Dat kwam enkele prominenten goed uit, en zij gaven graag hun plekje op. Wilmer&Alex kwamen supporteren en Jan Willem coachte ons kalmpjes langs de lijn. Rick zat in Geilo of de Befteling, Beer nam toerist Jurjen z’n plaats bij het dames elftal waar, Memmen meldde zich ziek en Eising was elders. Wesley trakteerde op tompoezen want hij was vader geworden en mocht als beloning weer voetballen. Edwin was er vanaf het begin bij omdat zijn dameselftal vrij was en dat was fantastisch! Edwin zijn diepgang ging namelijk niet onopgemerkt voorbij, en hij ontving de bal in de loop (we zijn begonnen). Knap nam hij hem aan, liep de zestien in, en schoot hem lekker in. Één nul, de ban was gebroken. Tot dat moment ging het spel op en neer en wat moest je daar nou mee. Plotseling gebeurde er wat! De scheids kreeg kramp, dat zag je niet vaak. Hij werd bedankt voor zijn diensten en Berjon zag zich genoodzaakt hem te vervangen. De wedstrijd ploeterde verder tot aan de rust.

‘MARIJN DENK IE DAT JE EM NU AL VERDIENT HEBT?’ Habink riep het hem na terwijl hij na een paar minuten gevoetbald te hebben alweer het veld verliet, geblesseerd en dat was niet leuk. Habink zijn opmerking wel en Ebbie riep: ‘Das een mooie opmerking voor het verslag!’ Ok is goed. Sjakie wachtte het moment af waarop zijn pitbull de tanden even liet vieren en daar maakte hij gebruik van. Achterin de zestien zwengelde hij met de bal rond drie tegenstanders en hij zette hem voor. Niek anticipeerde hier uitstekend op door voor z’n tegenstander op te duiken en de bal tergend langzaam in de verre hoek te tikken. Achterin was onze verdediging lekker bezig, HHC hanteerde de lange bal en we snapten niet dat ze hun goede speler als voorstopper gebruikten in plaats van als middenvelder. Joost maakte nog een grapje die we ’s avonds bespraken met intimi die hem wel snapten, en potverdikkie Edwin ging weer diep! Hij sloofde zich deze wedstrijd voor de fans aan de zijlijn uit. De eerste helft probeerde hij zelfs een omhaal! Nu ontving hij de diepe bal en tartte de keeper door te wachten met hem in te schieten. Hij liet vijf verdedigers terugkomen die allen op de doellijn gingen staan met de keeper ervoor. Dat bleek uitdaging genoeg en toen schoot hij hem feilloos binnen. Fantastisch, kantinetijd!

Alfons.

FIT Boys 4 kreeg thuis op sportpark Noord-West koploper Gorecht 5 op bezoek. De eerste 15 minuten had de De Cerck-equipe twee opgelegde kansen om op voorsprong te komen, maar die werden gemist. Daarna speelde Gorecht het slim uit en had weinig kansen nodig op te scoren. Blunderen achterin bij FIT Boys 4 betekende al de 0 – 1 en 0 – 2. Na de 0 – 4 was de wedstrijd gelopen. Lucas Ribberink scoorde nog de 1 – 4 en redde daarmee de spreekwoordelijke eer. Gorecht had het slotakkoord en maakte de 1 – 5 en dat was eindstand.

ST Beilen/FIT Boys VR2 ontving thuis Groen Geel VR3. De Jumbo Mulder-vrouwen zetten een prima prestatie neer. Bij rust was het 2 – 0 en de eindstand werd 4 – 0. De ploeg blijft hiermee 2e kort achter koploper ACV VR2. Het verslag:

ST Beilen/FIT Boys VR2 wint overtuigend van Groen Geel VR3.

Zonder trainer/coach Jurjen Boer hebben de vrouwen van st Beilen / Fit Boys VR2 een overtuigende overwinning behaald. Middenmoter Groen Geel had niets te vertellen en mocht uiteindelijk blij zijn dat het 4-0 is gebleven. De Beiler dames hadden zich op deze gure zaterdagmiddag opgemaakt voor een pittige wedstrijd. Al snel bleek dat de tegenstander een beetje overschat was. Dat was in dit geval geen probleem, hierdoor werd er scherp aan de wedtstrijd begonnen. Nadat er al een paar speldenprikjes waren uitgedeeld door Beilen / Fit Boys werd het team in het zadel geholpen door Groen Geel. Willeke de Boer onderschepte een te korte terugspeelbal en schoot deze dankbaar achter de keeper: 0-1.