FIT Boys 2 pakt koppositie, 3e wint, 4e verliest

15 oktober 2016

De Van der Velde- & Boerhof-equipe van trainer/coach Henk Everts ging op bezoek op Elim om te spelen tegen Elim 2. Het werd een stevige pot waarin de KNVB-scheidsrechter veel toeliet. En daar had FIT Boys 2 het lastig mee. Na een 1 – 0 achterstand kwam FIT Boys 2 met 2 – 1 voor. Via 2 – 2 wist de ploeg toch uiteindelijk de 2 – 3 te maken en die over de eindstreep te spelen. Michael Booiman was de gevierde man met 3 doelpunten. Omdat nummer 1 SJS 2 uit van DZOH 3 verloor met 4 – 0, is FIT Boys 2 de nieuwe koploper in de stand en in de 1e periode. Een knappe prestatie.

FIT Boys 3 ontving thuis Tiendeveen 2. De Bosman Noord Watermanagement-equipe stond bij rust comfortabel voor met 3 – 0. Na de rust kwam Tiendeveen terug tot 3 – 2 maar verder kwam het niet. 3 punten in de pocket.

FIT Boys 4 kreeg thuis SJS 5 op bezoek. De De Cerck-equipe trof een effectieve tegenstander. SJS kreeg 3 kansen en scoorde 3 keer. FIT Boys 4 maar 1 keer voor de rust (ruststand 1 – 3). Na de rust kwam FIT Boys 4 nog wel op 2 – 3, maar daarna liep SJS uit naar 2 – 5. Helaas geen punten. Na afloop ging een deel van de ploeg naar het Bok Bier Festival bij sponsor De Cerck.