FIT Boys 2 pakt uitstekende overwinning

1 februari 2020

(Foto’s: Maurits Beuling)

De Machinefabriek Van der Velde & Boerhof-equipe van trainer/coach Tristan Haurissa speelde als nummer 2 tegen nummer 4 De Weide 3. Een belangrijke pot voor FIT Boys 2 om mee te blijven doen om het kampioenschap en concurrent Vitesse’63 2 voorbij te gaan in de stand. Op een hobbelig en winderig veld 5 was de eerste fase van de 1e helft De Weide de betere ploeg en speelde nadrukkelijk op de helft van FIT Boys. FIT Boys moest het hebben van snelle uitvallen. Een bij één van deze uitvallen werd Tim Seubring aangespeeld en hij draaide prima weg bij zijn directe tegenstander en kon richting De Weide-doel. Hij zag de meegelopen Mark Visser niet over het hoofd en met enige moeite frummelde Mark de bal over de doellijn (1 – 0). Na de rust was FIT Boys de betere ploeg en was het zaak de score uit te bouwen om de winst definitief veilig te stellen. Dat lukte uitstekende en via twee keer Renaldo Boom en één maal Mark Seubring werd de eindstand uiteindelijk 4 – 0. Een prima overwinning en erg nuttig in de titelrace.

Volgende week speelt FIT Boys 2 om 12:00 uur uit tegen de nummer 3 Hoogeveen 2.