FIT Boys 2 speelt gelijk, JO19-1 en JO15-2 winnen

11 november 2017

FIT Boys 2 laat met 10 tegen 10 op valreep 3 punten glippen.
De Machinefabriek Van der Velde- & Boerhof-equipe speelde uit tegen BSVV 2. Via Mark Seubring kwam FIT Boys 2 op een 0 – 1 voorsprong. Beide teams speelden het grootste gedeelte van de wedstrijd met 10 man. Vlak voor tijd kwam BSVV toch nog langszij en maakte de 1 – 1. Zo ging er slechts 1 punt mee naar Beilen.

Zaterdag 18 november speelt FIT Boys 2 om 14:30 uur thuis tegen koploper VVS 2.

FIT Boys JO19-1 pakt knappe overwinning tegen Dwingeloo JO19-1.
De Klussenbedrijf Turkstra-/Verkeersschool Harms-equipe van invalcoach Gerard Schans (Tim Seubring voetbalde in Hollandscheveld) en invalleider/-vlagger Bert Doornbos (Peter Doornbos had kantinedienst) ging op bezoek bij Dwingeloo JO19-1. Een directe concurrent voor een plaats in de middenmoot en dus een 6 punten-wedstrijden. FIT Boys JO19-1 begon uitstekend aan de wedstrijd en stond binnen 10 minuten met 0 – 1 voor door een doelpunt van Tim Lutgers. Toen 10 minuten later ook nog de 0 – 2 maakte zat FIT Boys JO19-1 op rozen. Nog voor de rust werd het 0 – 3 door Bart van der West. Diep in de 2e helft maakte Dwingeloo JO19-1 de 1 – 3 en was de organisatie bij FIT Boys ver te zoeken. Dwingeloo kwam 10 minuten voor tijd ook nog op 2 – 3, maar toen pakte FIT Boys het weer goed op en werd er niets meer weggegeven. En zo stond om 16:15 uur de 2 – 3 stand nog op het scorebord en pakte de ploeg 3 hele belangrijke punten.

Zaterdag 18 november speelt FIT Boys JO19-1 om 10:45 uur thuis tegen Ruinderwold JO19-1.

FIT Boys JO15-2 trekt overwinning over de streep.
De Piccola Roma-equipe speelde thuis op het hoofdveld tegen Asser Boys JO15-1. De eerste helft was FIT Boys veel beter en kwam het op een confortabele 3 – 0 voorsprong met af en toe prima voetbal. De tweede helft was het goed spel weg en kwam Asser Boys JO15-1 nog terug tot 3 – 2. Verder liet de ploeg van trainer/coach Jesse Drenth het niet komen en zo pakte de ploeg 3 prima punten.

Zaterdag 18 november speelt FIT Boys JO15-2 uit om 09:00 uur tegen koploper Fc Zuidlaren JO15-3.