FIT Boys 2 wint, 3 en 4 scoren 3 keer maar winnen niet

17 september 2016

De Van der Velde- & Boerhof-equipe ging op bezoek in Coevorden bij CSVC 2. FIT Boys 2 won knap met 1 – 2.

De Bosman Watermanagement Noord-equipe speelde uit bij VCG en leek een zekere overwinning te pakken. De tussenstand was 0 – 3. Toch gingen er geen punten mee naar Beilen, want na 90 minuten stond er een 5 – 3 eindstand op het scorebord. Alfons Pot zei er het volgende over:

Driede vs VCG 1

Deur in huis – Het seizoen werd vorige week thuis geopend met een nipt verlies tegen HZVV 7. 1-2 met een goal van Bart a-junior.

Tot onze spijt zijn er enige coryfeeën vertrokken naar het vierde elftal, wij hopen dat het vierde hen de waardering geeft die ze verdienen! Bedankt voor jullie jaren trouwe dienst mannen. Jurjen heeft ook afscheid genomen helaas, het beste jongeman! Maar zoals er mannen gaan, zo komen er ook weer mannen binnen. Berry en Robert van harte welkom.

Deze helden betreden in seizoen ‘16/’17 de velden (dat rijmt) –
Ebbie keepert, Dennis beste back, Wesley aanvoerdert, Habing voorschoppert, Maarten rechtstackle, Marijn rechtshalf, Berry Wouters, Alex linksmid, Jack Pot met z’n boek (die te koop is!) linksvoor, Sander spits, Beer rechtsvoor, Sjakie veel plezier, Robin heeft al een boek besteld, Jan Willem kalm an, Andre papa en Niek appeltaart. Joost 15-punt-0 was als geblesseerde mee, Robert zat in de vrachtauto.

Och wat was het een mooie dag! Men zegt wel dat seks voor de wedstrijd niet goed is, maar ik scoorde toch maar mooi drie keer in de eerste helft. Hoppakee, eerste helft voorbij en 3-0 bij rust. Hoewel we op rozen zaten, ergerden wij ons aan de doornen. We haalden onszelf teveel uit het spel in de tweede helft en werkten niet slim genoeg om de controle over het spel te houden. Dus kregen er vijf om de oren. Dat was jammer, maar goed, ‘daarom speel ik in’t Driede’ zei Sjakie achteraf. Waarom zouden we ons hier druk over maken? Laten we naar de kantine gaan!
Minpunt van de dag was dat Wesley geblesseerd uitviel, we hopen op een snel herstel! Met trots bekeek ik de onkunde (zoals Wolters dat altijd noemde) van Maarten, hij schopte er één onder de zoden. ‘Hij had er niks aan zei die, maar accepteerde m’n excuses wel,’ aldus Maarten na de wedstrijd.

Publiek in de vorm van Gepke en Rianne – bedankt voor jullie aanwezigheid en sorry.

Oh ja, officieel was goal 2 niet van mij maar een eigen goal, maar voor de topscoorderslijst eigen ik em mij toe. Twee wedstrijden (één bekerwedstrijd bij’t tweede) en 6 goals klinkt toch fantastisch?

Volgende week moeten we thuis tegen WKE, komt tot zien!

FIT Boys 4 speelde thuis tegen LTC 6. De De Cerck-equipe kwam eerst op de teamfoto en toen kon de wedstrijd beginnen. Bij deze wedstrijd was de tussenstand 3 – 1 en leken de 3 punten binnen. Toch wist LTC nog 2 keer te scoren en werd de eindstand 3 – 3.