FIT Boys 2: Zonder iemand te kort te doen!

9 mei 2016
de Webmaster

Aan het einde van de competitie even een moment om terug te kijken. De start en voorbereiding in augustus vorig jaar zijn wij begonnen met een nieuwe trainer. Henk Everts uit Assen had het overgenomen van Verry Moegio. De eerste weken van de voorbereiding werden de trainingen verzorgd door Henk en Tristan. Tristan assisteerde Henk als back-up om hem zoveel mogelijk te informeren over de positie van de spelers en ieder zijn capaciteiten. Nu aan het einde van de competitie kan ik wel zeggen dat Henk en Tristan een geweldig koppel zijn die allebei weten waarover ze praten en wat de juiste manier van trainen is en dit op een goede manier kunnen overbrengen naar de groep voor en tijdens de wedstrijden. De spelersgroep is een goede mix van jonge- en ervaren ”talenten.” De positieve coaching tijdens de wedstrijden van zowel trainer als spelers onderling hebben uiteindelijk geresulteerd dat wij tot 6 wedstrijden voor het einde van de competitie nog mee hebben gestreden om bovenin te eindigen en mee te strijden om de 2de periode.

Door blessures en spelers die zijn doorgeschoven naar het 1ste hebben wij helaas moeten afhaken om nog mee te spelen voor de prijzen. Persoonlijk vind ik dit erg jammer omdat ik vind dat ons huidige 2de zou moeten spelen in de reserve 2de klasse.

Helaas nemen wij aan het einde van dit seizoen afscheid van Tristan. Tristan heeft voor zichzelf besloten om iets anders te doen binnen de vereniging. Zaterdag 7 mei hebben wij tijdens onze laatste wedstrijd tegen sc Angelslo als team en begeleiding afscheid genomen van Tristan.

Persoonlijk en ik denk ook namens de spelersgroep kan ik wel zeggen dat ik het erg jammer vindt dat Tristan stopt bij het 2de omdat ik Tristan vooral als mens maar ook als assistent trainer een geweldige persoon vind. Persoonlijk wens ik Tristan heel veel succes bij vinden van iets anders binnen onze vereniging.

Voor het 2de zijn wij dringend op zoek naar een assistent scheidsrechter. Het niet aanwezig zijn van een vaste assistent scheidsrechter vind ik geen goede zaak voor het team en begeleiding en voelt als een gemis, dus als er iemand geïnteresseerd om als assistent scheidsrechter bij het volgens mij leukste team van cvv Fit Boys te vlaggen, schroom dan niet om je bij TC of mij te melden.

Als 11-tal leider heb ik het afgelopen seizoen dit met heel veel plezier gedaan, ook door de prima samenwerking met Henk, Tristan, Ronald, Martin en natuurlijk met het hele team. Mijn 24ste jaar als 11-tal leider zit er bijna op en als de spelersgroep akkoord gaat wil ik er graag weer een jaar voor gaan. Het afgelopen jaar was een mooi jaar als 11-tal leider omdat de samenwerking prima was, er een goede sfeer aanwezig was in de spelersgroep, er regelmatig publiek kwam kijken tijdens de wedstrijden, Harmen, de fotograaf, voor de kiekjes, de kantinebezetting, de ontvangst in de bestuurskamer en ik denk het belangrijkst: ”HET WIJ GEVOEL” welke de CVV Fit Boys uitstraalt, zowel naar binnen als naar buiten toe.

Een trotse 2de 11-tal leider,
Fedde Boerhof.