Veendam 1894 2 vs. Het Driede – Hupsee!

11 april 2015

Troosteloos was het wel een beetje. Niet zozeer de wedstrijd van het driede, maar meer de hele ambiance eromheen. Een tegenstander met maar 10 spelers en zonder grensrechter. Spelend op een achterafveldje en uiteindelijk ook nog in de stromende regen. De windvlagen zorgden voor peniebele situaties in de dug-out, aangezien deze met tyraps aan elkaar hing. Maar hoe treffend Wilmer zijn quote ook was, alle 15 spelers van het driede hebben zich er niet door van de wijs laten brengen. We wonnen eindelijk weer eens, met nul tegen vijf. Appeltaart scoorde met een fenomenale Bep Bakhuis kopbal, de Beer was er als de kippen bij toen de doelman van de tegenpartij de bal niet onder controle kreeg, Sjakie van den Waardenburg-Kippengaas maakte er twee en ook spielmacher Ruben Schutten vond het net.
Het was mooi om te zien tijdens de derde helft dat André Koskamp, ondanks een moeilijke week, nog even kwam buurten, mede om zijn teamgenoten te bedanken voor de steun. Mooi dat je er even was André! Voor de rest kreeg Lijder A. een berisping van Lijder B. omdat hij zijn teampolo niet aan had. Dit leidde uiteindelijk tot de afspraak dat degene die zijn polo niet aanheeft, in het vervolg de bitterballen moet betalen tijdens de derde helft. Waarvan acte.
Leider A.

Het werd dus 0 – 5 door doelpunten van Ronald van Waardhuizen (2x), Niek Schutten, Ruben Schutten en Sander vd Woud.

Zaterdag 18 april speelt de ploeg uit tegen ACV 7 om 14:30 uur.