FIT Boys 3 speelt gelijk, het 4e verliest

14 mei 2016
de Webmaster

FIT Boys 3 ging op bezoek bij Smilde’94 3 en speelde met 3 – 3 gelijk.

FIT Boys 4 ging op bezoek bij BSVV 4 en verloor met 5 – 2.

Het verslag van FIT Boys 3:

Het Driede vs Smilde – om des Keizers baard
16+

‘Piercings – AU of WOW? Piercings voor Hells Angels das vertrouwt voor oudere vrouwen met een seksuele c..toris. Knijpende dijen winnen aan populariteit. Een juweeltje door je c..toris schuurt. Het klinkt orgastisch, MAAR er kan onherstelbaar gevoelsverlies uit voortkomen. De voorhuid is te groot en zit niet zo lekker. “Dit bekt niet lekker, wie schreef dit??” Balletjes zijn ook spannend. Die zijn minder risicovol en daar kicken vrouwen op.’ Dat was het, de opstelling…

Dit, beste lezer, was een samenvatting van onze wedstrijdbespreking afgelopen zaterdagmiddag. Het verhaal was afkomstig uit de Seksbijbel van Goedele Liekens. De Belgische schreef een boek, wij vierden Sinterklaas met het elftal in 2015, Cakie kreeg het boek en kwam er vorige week achter dat hij het niet nodig had, Wilmer wilde het wel hebben en zo belandde het in onze kleedkamer afgelopen zaterdag. Jan Willem vroeg het elftal of wij klaargestoomd wilden worden met een alternatieve speech, en iedereen was enthousiast. Daar zaten we met ons elftal vlak voor de voetbalwedstrijd. Guardiola, Hiddink, van Gaal, zelfs Mourinho hadden het zo gek niet bedacht om hun spelers klaar te stomen met de Seksbijbel van Goedele. De jonge jonkies liepen met rode oortjes het veld op, de oudere garde bedacht zich dat het net Moederdag was geweest. Misschien was het wat voor vaderdag.

De wedstrijd begon en eindigde met een gelijke stand: 3 tegen 3. Het was Smilde hun laatste wedstrijd van het seizoen en wij hadden hierna nog één te gaan. Waar het op neer kwam was dat het niet veel meer uitmaakte. Ebbinge stond weer onder de lat en had enkele goede reddingen. Alex viel in en niet veel later helaas geblesseerd uit. Zijn derde helft duurde langer. Andere mensen zoals Rick spaarden zich voor het teamweekendje weg naar Egmond aan Zee aankomend weekend waar we het seizoen geheel in stijl zullen afsluiten. Complimenten voor Beer die de wedstrijd hard werkte en als beloning zijn doelpunt meepakte, de gelijkmakende 3 tegen 3. Ook de complimenten aan Dennis die met min 4 graden afgelopen zaterdag in de korte broek op de Vespa naar het sportpark broesde vanuit Zwiggelte. ‘Ik was halverwege toen het toch wat koud werd, dan ga je niet meer terug,’ zei de beste man. De rest was ook gezellig aanwezig en oi joi joi, ik heb zin in Egmond!

Mocht u meer willen weten over deze bijbel waarin ook de C heilig was, Wilmer is bereikbaar.