FIT Boys 3 wint knap van WKE’16 1

22 oktober 2016

WKE’16 kwam zonder topscoorder Bertus Wolters (O nee, die speelt bij WKE’16 zondag) naar Beilen. De Bosman Watermanagement Noord-equipe won knap met 6 – 2. WKE had tot voor vandaag nog geen verliespunten, maar na vandaag dus wel. Alfons Pot doet verslag:

Het Driede vs WKE

‘Ik heb vaak met je gevoetbald, maar nog nooit samen op deze positie,’ glimlachte Arjan Schepel naar mij. Hij voorstopper, ik laatste man. Van harte bedankt Arjan dat je mee wilde doen, altijd welkom!

Na de wedstrijd zat ik m’n teamgenoten aan tafel te observeren. Marijn gepositioneerd naast Pater Lex die het woord voerde en iedereen luisterde gefascineerd. Maarten zat stiekem te genieten en observeerde met me mee. Marijn vulde de grapjes van Lex aan en Habing lachte z’n grote glimlach. Berry kreeg blikken door Dennis gevoerd omdat we nog langer van z’n gezelschap wilden genieten. Sander werd door menigeen voor bestuurlijke zaken aangeklampt en niemand besefte dat hij daar in z’n vrije tijd zat. We genoten allemaal na van een fijne wedstrijd. We hadden een 6-2 overwinning in de zak.

We moesten op veld 5 en dat speet me voor m’n vader, maar hij wist een oplossing om tussen de wedstrijd van het eerste en de onze te pendelen. Hij ging mooi op fietse heen en weer. Bedankt dat je er weer was pa! Vink mooi, zo in je voetbalschoensporen als laatste man.

Feilloos! Marijn schoot Sjakie z’n verdiende penalty feilloos in! Mooi hoog in’t zijnet, uitmuntend en een lekker begin. WKE was een goed spelend elftal, maar wij draaiden op volle toeren. Helaas moest Alex geblesseerd afhaken, beterschap! Niek (nog geblesseerd aan de kant) schoot plaatjes en filmde voor facebook. Hij zag hele mooie aanvallen, we sneden er dwars doorheen en Berry profiteerde gretig met een goaltje. Vervolgens schoot Sander hard vanaf de zestien in de korte hoek en pikte z’n goal mee. Sjakie vind’t ook altijd mooi om een duit in’t zakje te doen en hoppakee het was vier nul voor ons bij rust. De tweede helft herstelde WKE zich en wij kwamen onder druk te staan. Wij incasseerden twee goals, welke onrecht deden aan Ebbie, want hij stond goed te keepen. Gelukkig veerden wij terug in de controle door ons uitstekende middenveld. Schepel stoomde zelfs nog aan’t einde van de wedstrijd op naar voren, de man was onvermoeibaar. Dennis daarentegen kon wel een wissel gebruiken, maar hij bleef toch maar mooi staan en bikkelde de negentig minuten vol tegen een sjouwer van een tegenstander. Berry pikte zijn ritme van de eerste helft weer op en scoorde nog tweemaal om de eindstand te bepalen. Hatseklats de wedstrijd was ten einde en tevreden liepen we het weekend in.

29 oktober speelt nummer 3 FIT Boys 3 om 14:30 uur uit tegen nummer 2 HZVV 6.