FIT Boys wint 35+ zaaltoernooi Wijster

1 februari 2015

Voor het 2e jaar achtereen organiseerde vv Wijster het 35+ zaaltoernooi en de organisatie was weer voortreffelijk. Lekker even een balletje trappen in de zaal met de leeftijdsgenoten van Wijster, Beilen, Tiendeveen en dus FIT Boys (2 teams). Na de toernooiopening moesten beide FIT Boys-teams tegen elkaar aantreden. Team 2 won met 4 – 0 en met spelers van FIT Boys zaal 3 speelden zij prima zaalvoetbal. Team 1-lid Maurits Beuling hielp zijn oude team (voetbalde tot vorig seizoen in dit zaalteam) een handje door de bal een paar keer opzichtig in de voeten van de tegenstander te spelen. Team 1 won vervolgens van vv Beilen met 3 – 1 en dat was gunstig voor team 2. Team 1 won verder geen wedstrijden meer. Tegen Witteveen werd het 4 seconden voor het einde 0 – 1 en van Wijster werd met 5 – 3 verloren. Team 2 won nog 2 keer en verloor ook 1 partij nipt (30 seconden voor het einde).

Na afloop begonnen alle teams aan de 3e helft en nam de toernooileiding het woord voor de prijsuitrijking. Laatste werd Witteveen dat een iets minder doelsaldo had als FIT Boys team 1 dat vierde werd. Beilen en Wijster hadden beide 7 punten, maar Beilen een beter doelsaldo. Wijster werd dus derde en Beilen tweede. Winnaar werd FIT Boys team 2 en zij wonnen een meter bier. Het bleef nog lang gezellig in Wijster en later bij De Zwaan waar FIT Boys team 1 en 2 de stamtafel in bezit namen.

Volgend jaar weer als het aan FIT Boys ligt. Bedankt Wijster!