7×7 teams speelden vrijdagavond in Loon

20 november 2015
de Webmaster

De drie 7×7-team van FIT Boys moesten vrijdag 20 november op bezoek bij LEO in Loon. Bij diverse teams waren er wat afwezigen en geblesseerden dus waren er 2 deelnemende teams, de 35+ 1 en de 45+. De 35+ speelde maar twee wedstrijden en de 45+ kwam drie keer in de baan.

De 35+ had een wat teleurstellende avond qua resultaten. Tegen SVDB werd nipt verloren (0 – 1), maar tegen Annen kwam een grotere uitslag op het scorebord (2 – 6 verlies).

Bij de 45+ was er nog een ernstige blessure. Keeper Ebele Jan van der Laan kreeg de bal ongelukkig op de hand en daarbij klapte een vinger achteruit. De vinger bleek uit de kom. Ambulanceverpleegkundige en teamgenoot Hessel Wiersma drukte de vinger terug in de kom, maar adviseerde om wel een bezoekje te brengen aan de huisartsenpost in het ziekenhuis in Assen. Ebele Jan keerde niet meer terug. Gelukkig gaat het goed met hem en zijn vinger is gespalkt. Zaterdagochtend kon hij toch de kantinedienst draaien. Klasse Ebele Jan en sterkte. De 45+ verloor 1 wedstrijd (0 – 3 tegen VAKO) en speelde 2 keer gelijk (1 – 1 tegen Asser Boys en 4 – 4 tegen Ambonia).

Op vrijdag 11 december volgt de laatste toernooiavond in Assen bij Fc Assen.