7×7 toernooiavond FIT Boys gezellig

11 mei 2018
de Webmaster

Op vrijdagavond 11 mei verzamelden 4 teams op Sportpark Noord-West voor de 45+ 7×7 toernooiavond. FIT Boys is gastheer en ontvangt buurman vv Beilen, Witteveense Boys en Sweel. In de hal van de kantine loopt een speler te zoeken naar de kleedkamer en schiet mij aan: “In welke kleedkamer zit HHCombi?” Zonder nadenken verwijs ik hem naar het beeldscherm in de hal, maar bedenk mij dan….. “HHCombi? Die speelt in Westerbork.” “Meen je niet. Ben hier op de fiets vanuit Hooghalen” Ik denk, dan moet je nog even verder fietsen en wens hem succes. We noemen geen namen, maar hij is/was hoofdtrainer van een rood-witte club uit Hoogeveen.

Dan de speelavond. De eerste wedstrijd werd er jammerlijk verloren van Sweel (1 – 2), na een 1 – 0 voorsprong. In de tweede wedstrijd troffen we een niet heel sterk Witteveense Boys en werd het doelsaldo opgekrikt (1 – 4). De laatste wedstrijd is tegen buurman Beilen. De helft van dit team zit samen met Beilen 6 (veld) op Texel. Er zijn wat jonge knapen ingevlogen, onder andere gebroeders Oostra. FIT Boys houdt stand en weet 0 – 0 te spelen tegen de jonkies. Weer 4 punten, zoals ook de eerste 2 speelronden. De 3e helft is gezellig en goed verzorgd (dank aan de barmannen voor het hapje en het drankje) en eindigt bij de sponsor Pala’s.

FIT Boys 35+1 speelde in Westerbork zijn toernooi en verloor 3 maal. Het was best gezellig in Westerbork en de mannen van de 35+1 en 45+1 troffen elkaar nog bij Pala’s.

ST Beilen/FIT Boys VR3 speelde hun 7×7 toernooi in Grolloo. Er werd 1 maal gewonnen en 2 maal verloren. Dit team heeft nu in de loop van de seizoen behoorlijk progressie gemaakt. Op dit moment heeft het team 17 speelsters en er zouden er zomaar nog enkele bij kunnen komen. Wie weet zijn er volgend jaar 2 7×7 damesteams.