7×7 voetbal enorm populair, ook bij FIT Boys.

11 oktober 2015
de Webmaster

In de afgelopen twee seizoenen heeft het 7 tegen 7 voetbal bij de KNVB een enorme vlucht genomen. Landelijk schoten de teams als paddenstoelen uit de grond. FIT Boys begon vorig seizoen met één 35+ team, maar dit seizoen is het aantal teams verviervoudigd. 2 35+ teams, 1 45+ team en een damesteam onder de vlag van de ST Beilen/FIT Boys (het samenwerkingsverband op dames-/meisjesgebied tussen vv Beilen en cvv FIT Boys).

De dames ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 spelen in een competitie met Vitesse’63, Wacker, Pesse en Ruinen. Op vier avonden voor de winterstop wordt er een competitie afgewerkt. Het team is net gestart, er zijn veel dames aangesloten die voor het eerst voetballen en dus zijn de resultaten nog wisselend. Maar het plezier is er niet minder om bij deze 15 dames.

De herenteams, totaal 30 spelers, zijn aangesloten bij de 7×7 competitie in Assen en omstreken. Gedurende 6 avonden voor de winterstop spelen de teams per toerbeurt bij Asser Boys, LTC, Fc Assen, Rolder Boys, LEO Loon en aankomende vrijdag 16 oktober bij FIT Boys in Beilen. Aankomende vrijdag komen zo’n 17 teams naar Sportpark Noord-West in Beilen om de degens te kruisen. 10 teams in de 35+ competitie en 7 in de 45+ competitie. De wedstrijden zijn kort en kenmerken zich door de ontspannen sfeer en sportiviteit. Na afloop is de FIT Boys-kantine geopend voor alle spelers en het publiek om onder het genot van een hapje en een drankje de 3e helft te beleven die bij de 7×7 altijd erg gezellig is.

Vrijdagavond dus, 19:00 uur bij FIT Boys op sportpark Noord-West 7×7 45+ en 35+ competitie. Kom zeker kijken en genieten!