Competitieronde 7×7 FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys

3 november 2017

Vrijdagavond 3 november mochten 3 van de 4 7×7 teams van FIT Boys / ST Beilen/FIT Boys weer de wei in.

ST Beilen/FIT Boys VR3 sluit competitie goed af.

(Verslag: Moniek Brink)

ST Beilen / FIT Boys VR3 heeft de najaars competitie goed afgesloten. Op de slot avond bleef het team van trainer / coach Moniek Brink ongeslagen: 1x winst, 2 gelijk. De eerste wedstrijd was direct tegen koploper Witteveen. De tegenstander was minder goed dan de vorige ronde, maar nog steeds duidelijk de bovenliggende partij. Beilen / FIT Boys verdedigt echter goed de laatste tijd dus werd het ze niet makkelijk gemaakt. Sterker nog, Beilen / FIT Boys pakte de voorsprong via een schot van Karin. Helaas wist Witteveen in de laatste minuten nog langszij te komen via een van richting veranderd schot.

Lees het hele verslag op de dameswebsite.

FIT Boys 35+2 ging ‘op bezoek’ bij vv Beilen voor hun laatste competitieronde. Het werd geen succesvolle avond. De eerste wedstrijd tegen VKW werd er met 0 – 4 verloren en de tweede wedstrijd met 3 – 0 van Beilen. Ook de laatste wedstrijd tegen kampioen ACV werd met 0 – 3 verloren. De Kroezen Montage-equipe zat in een zware competitie en heeft desondanks toch nog 4 puntjes gesprokkeld.

FIT Boys 45+1 speelt ijzersterke competitieronde!

Deze avond ging de Restaurant Pala’s-equipe met 12 man op pad naar Westerbork. Deze avond had alles. Een record aantal punten, doelpunten van de buitencategorie en een glorieuze overwinning tijdens de 3e helft. De eerste wedstrijd was tegenstander VKW de tegenstander en hier viel iets te halen. FIT Boys zette VKW vast op eigen helft en had kleine kansjes. Na ongeveer 5 minuten werd er gewisseld en kwam Maurits Beuling binnen de lijnen. Zijn eerste balcontact was een memorabele. Gerard Schans zag op rechts de net het veld in komende Maurits goed vrij staan. Op zo’n 15 meter van de goal bedacht hij zich niet en schoot met een prachtige curve de bal op doel die precies in de rechterkruising verdween. Wat een wereldgoal! Eigenlijk moest hij direct weer gewisseld worden, maar dat was na 10 seconden wat veel van het goede. Even later leidde Maurits wel de 1 – 1 in toen zijn man, na éénmaal het schot nog geblokt te kunnen hebben, kon scoren. Ook het tweede doelpunt was van een uitzonderlijk niveau. Marcel de Bruijn kreeg de bal op links en voerde een perfecte panna uit en kon alleen richting het doel. Met een bekeken poortje door de benen van de VKW-keeper scoorde hij de 2 – 1. Wederom een wereldgoal! Maar ook van deze voorsprong kon niet lang genoten worden. Kort daarna lag de 2 – 2 al weer achter de prima keepende Hessel Wiersma. FIT Boys liep uit de organisatie en kreeg de deksel op de neus (2 – 3). Zo jammer. Er had echt meer in gezeten.

Tegen buurman Beilen werd een knappe 1 – 0 overwinning geboekt, al was het af en toe achterin vrouwen en kinderen eerst. De 3e wedstrijd werd er kansloos verloren van LEO Loon (0 – 2). Niet compact verdedigen en uit de organisatie lopen waren hier de oorzaak. De laatste wedstrijd tegen Witteveense Boys werd er al snel gescoord (1 – 0) en deze stand werd over de eindstreep gespeeld.  Een keurige prestatie en zo kon FIT Boys 45+1 met 6 punten de kantine van VKW en later sponsor Restaurant Pala’s opzoeken. Ferat en het personeel hadden het weer uitstekend voor elkaar. Het ontbrak de spelers aan niets en ook de pizzapunten smaakten uitstekend. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig.