FIT Boys 35+ 7 x 7 start met 2 keer een gelijkspel

12 september 2014
de Webmaster

Naast jeugd- en seniorenvoetbal, jongens-/mannen- en meisjes-/damesvoetbal en veld- en zaalvoetbal heeft FIT Boys dit seizoen een nieuwe discipline aan ‘de menukaart’ toegevoegd. Het 35+ 7 tegen 7 voetbal. Initiatiefnemer is Johannes de Boer die dit seizoen afscheid heeft genomen van het reguliere zaterdagvoetbal. Hij wist met de nodige inspanning 11 spelers bij elkaar te krijgen en een leider, Gabor Stolp. 29 augustus speelde dit team een 7 tegen 7 toernooi bij Witteveense Boys en won. Vanavond start de competitie met de eerste avond in Westerbork bij VKW.

Omdat Gieten had afgezegd, speelden alle teams maar 2 wedstrijden. Naast VKW speelde FIT Boys tegen SGO (Grolloo). Het programma voor de vrijdagavond ziet er als volgt uit:
18:30 uur Fit Boys 35+1 – SGO 35+1
19:40 uur VKW 35+1 – Fit Boys 35+1

En voor de meeste spelers was het maar goed dat er maar 2 wedstrijden werden gespeeld. De vermoeidheid, maar ook wat kleine pijntjes sloegen vooral de 2e wedstrijd toe. De eerste wedstrijd werd er 1 – 1 gelijkgespeeld tegen SGO. Daar moest keeper Frans van Kesteren nog wel een penalty voor stoppen. De tweede wedstrijd werd het 0 – 0 tegen VKW. Omdat VKW won van SGO, werden de mannen uit Westerbork winnaar van de avond. Na afloop werd er in de kantine gezellig nagepraat en over 2 weken komen de teams naar Beilen voor het 7 tegen 7. Aanvang is dan 19:30 uur!