FIT Boys 35+1 verdubbelt puntenaantal

18 mei 2018
de Webmaster

(Foto’s: Marcel Kok en Maurits Beuling)

De Fysio Centrum Beilen-equipe van leiders Elbert Nederhoed (afwezig), Gabor Stolp en Aljon Stahlmecke speelden hun laatste 7×7 toernooiavond op Sportpark Noord-West. De ploeg wilde koste van het kost het tot dan toe behaalde puntenaantal verdubbelen. Kosten nog moeite werden gespaard. Een DJ werd ingevlogen om in de kleedkamer de ploeg op te zwepen. Niemand minder dan DJ Mini Me stond achter de knoppen. Na de warming up ging de ploeg terug naar de kleedkamer voor een tactisch praatje van leider Aljon. En het hielp. In de 1e wedstrijd werd de doelstelling gehaald. Tegen VKW bleef het 0 – 0 en dus verdubbelde de ploeg het puntenaantal van 1 naar 2.

De 2e en 3e wedstrijden gingen verloren tegen respectievelijk HHCombi (1 – 3) en vv Beilen (0 – 2). Toen de rook was opgetrokken bleek vv Beilen de sterkste en ontstond er opnieuw rook door het door Beilen-hooligans afgestoken vuurwerk. Een mooie groen-gele romeinse kaars gaf veel sfeer en cachet aan het kampioenschap. Na afloop in de FIT Boys-kantine was het gezellig toeven en de barmannen van FIT Boys zorgden voor een natje en een droogje. Toen was het toch even tijd voor een officieel moment. Gerard Wubs, speler van FIT Boys 35+1 en Beilen veld 6, nam het woord en riep de kampioenen naar voren. Alle spelers van Beilen 35+2 kregen een medaille. Maar dat was nog niet alles, op de parkeerplaats van Sportpark Noord-West stond een platte kar klaar voor de kampioenen. Sommige spelers van Beilen pakten eerst hun jas, want zo’n rit door Beilen is toch best fris. Op het terras van de FIT Boys-kantine kregen de mannen uiteindelijk een LEGO-platte kar en dus waren de mannen wel erg snel weer terug van hun rondrit. De avond was nog lang en gezellig.

Vanaf deze plaats wil FIT Boys onze buurman vv Beilen 35+2 van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap. Misschien tot volgend seizoen, al is de kans klein want FIT Boys 35+1 zal doorgaan als 45+2.