FIT Boys 7×7 teams spelen competitieronde

6 november 2015
de Webmaster

De 4 FIT Boys 7×7 teams moesten deze vrijdag allemaal in de baan. De ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 speelde in Ruinen twee wedstrijden en de 3 herenteams (35+1, 35+2 en 45+) speelden in Rolde hun wedstrijden.

De dames van leidster Janny Romeijn gingen op bezoek in Ruinen en hadden een nieuwe ster in de gelederen. Marianne Brockhus-Verwaijen heeft het veldvoetbal wel vaarwel gezegd, maar heeft op vrijdagavond wel tijd en zin om toe weer haar geliefde spelletje te spelen. En dat deed ze met verve, net zoals de rest van de ploeg. De eerste wedstrijd stond het lang 1 – 1 en leek een punt gepakt te worden. 5 minuten voor tijd viel de 1 – 2 toch binnen. De tweede wedstrijd was andermaal de stand lang 1 – 1, totdat een glippertje van de keeper de 1 – 2 betekende. Twee keer verlies, maar wel twee verliespartijen met perspectief.

De heren van leiders Gabor Stolp, Jan Lindemulder en Maurits Beuling reisden behoorlijk uitgedund naar Rolde voor het 7×7 toernooi. Met maar 22 spelers moest er met 3 teams gestreden worden. Na een blessure bij het 35+2 team, waren er nog slechts 21 spelers en speelden alle teams zonder wissel. FIT Boys 7×7 45+ verloor de eerste wedstrijd van Annen. Na de 0 – 1 maakte gastspeler Gerard Wubs de 1 – 1. Toch liep Annen uit naar 1 – 3. De tweede wedstrijd was het sterke Leo Loon een maatje te groot. Bij 0 – 6 kreeg FIT Boys 45+ een penalty en die schoot Gerard Schans raak. De laatste wedstrijd tegen Rolder Boys werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld met een doelpunt van Marcel de Bruijn.

De FIT Boys 35+1 verloor 3 keer en kwam er achter dat zonder wissels spelen best vermoeiend is. Het 35+2 team won 2 keer en speelde 1 keer gelijk. De eerste wedstrijd werd er met 2 – 1 gewonnen. Toen viel 1 van de 6 spelers geblesseerd uit. Maurits Beuling en Gerard Wubs van de 45+ kwamen het team versterken. In de 2e wedstrijd werd er knap met 3 – 1 gewonnen van Rolder Boys. Gerard Wubs had 2 assist en uit een corner van Maurits Beuling kopte Patrick de Vries de 3 – 1 raak. De laatste wedstrijd tegen Fc Assen waren de krachten een beetje op. De ploeg kwam op 0 – 2 achter, maar toonde karakter. In de laatste 5 minuten werd er nog 2 keer gescoord en zo was de eindstand 2 – 2.

Over 2 weken gaan de 3 7×7 heren ploegen richting Loon om bij LEO Loon het toernooi te spelen. De dames van ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 zijn uitgespeeld. Na de winterstop volgt een nieuwe competitie.