FIT Boys 7×7 teams spelen sterke toernooiavond

31 maart 2017

ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 – Jumbo Mulder
De Jumbo Mulder-dames van trainer/coach Moniek Brink gingen op bezoek in Ruinen. Na twee keer nipt verlies (twee keer 1 – 2) werd de laatste wedstrijd gewonnen (0 – 1). Keurige prestatie dames!

De uitslagen:
HZVV VR3 – ST Beilen/FIT Boys VR3 2 – 1
ST Beilen/FIT Boys VR3 – Steenwijkerwold VR4 1 – 2
Havelte VR1 – ST Beilen/FIT Boys VR3 0 – 1

FIT Boys 35+ 1 – Fysio Centrum Beilen
FIT Boys 35+ 1 ging op bezoek bij vv Beilen in Beilen. Eén team kwam niet opdagen, Stanfries 35+ 2 en dat betekende een 3 – 0 overwinning. Tegen Beilen werd nipt verloren (1 – 2), maar de laatste wedstrijd werd met 2 – 0 gewonnen van VKW 35+ 1.

FIT Boys 35+ 1 – Stanfries 35+ 2 3 – 0
Beilen 35+ 1 – FIT Boys 35+ 1 2 – 1
FIT Boys 35+ 1 – VKW 35+ 1 2 – 0

FIT Boys 35+ 2 – Kroezen Montage
FIT Boys 35+ 2 speelde in Nieuw Balinge en moest met 8 spelers 4 wedstrijden spelen. Na twee keer nipt verlies (0 – 1) werd er daarna twee keer gewonnen met 1 – 0 en 6 – 1.

FIT Boys 35+ 2 – Nieuw Balinge 35+ 1 0 – 1
NKVV 35+ 1 – FIT Boys 35+ 2 1 – 0
FIT Boys 35+ 2 – VVAK 35+ 1 1 – 0
Hoogeveen 35+ 2 – FIT Boys 35+ 2 1 – 6

FIT Boys 45+ 1 – Restaurant Pala’s
FIT Boys 45+ 1 ging op bezoek in Borger en daar kwam Ambonia niet opdagen. Een 3 – 0 overwinning zonder te spelen. Ondertussen liepen de Pala’s-heren goed warm en bekeken de beide tegenstanders die onderling 0 – 0 tegen elkaar speelden. Daarna volgde de eerste wedstrijd tegen Buinen. Binnen 5 minuten stond het al 0 – 1. FIT Boys 45+ 1 was vol in de aanval, leed balverlies en schakelde niet snel genoeg om. Johannes de Boer stond tegen 2 man en de spits schoot heel knap diagonaal raak in de verre hoek ondanks tevergeefs duiken van goalie Maurits Beuling. FIT Boys 45+ zocht vol de aanval en kreeg ook kansen, maar de Buinen-keeper stond steeds in de weg (knap gekeept!). Zo werd er nipt verloren.

De tweede en laatste wedstrijd kwamen we oude bekende Borger 45+ tegen en De Pala’s-mannen speelden ijzersterk. Gerard Schans en Carl Drenth scoorden, Johannes benutte de conversie (tijdrekken). Marcel de Bruijn bruiste van de energie en gooide er een volle sprint uit. JB de Boer hield vol en pakte zijn minuten. Van Ebele Jan van der Laan werden de edele delen getest. Oeffff. Rolf Beuving verdedigde als een tijger en Douwe Visser bleef opkomen van achteruit. Jan Schepel is niet stuk te krijgen en strooit met passjes. Gert Oostenbrink is nog nooit zo fit geweest en bestrijkt het hele middenveld en Albert Martens kwam weer uit Drachten om de rust in het veld te bewaren en het team van tactische tips te voorzien (“Je moet het muurtje wel goed neerzetten natuurlijk”). Keeper Maurits redde nog 2 keer bekwam, 1 keer één-op-één en 1 keer uit een vrije bal kort voor het doel (met de voet). Kortom, ‘Wat zijn we goed!”. De 3e helft werd glorieus gewonnen en werd in de vv Beilen-kantine voortgezet en daarna in de lokale horecagelegenheden.

Komende vrijdag 7 april speelt FIT Boys 45+ thuis op Sportpark Noord-West.

FIT Boys 45+ 1 – Fc Ambonia 45+ 1 3 – 0
FIT Boys 45+ 1 – Buinen 45+ 1 0 – 1
Borger 45+ 1 – FIT Boys 45+ 1 0 – 2