Herenteams 7×7 voorzien van nieuwe tenues

21 november 2016
de Webmaster

Het KNVB 7×7-voetbal is booming business bij FIT Boys uit Beilen. Wat enkele seizoenen geleden begon met 1 7×7 team (35+) is inmiddels uitgegroeid tot 4 7×7 teams (2 35+ teams, 1 45+ team en 1 damesteam (onder de vlag van ST Beilen/FIT Boys)). Het ledenaantal 7×7 is in 3 jaar tijd van 12 gegroeid naar 55 spelers/speelsters. Samen met de senioren veld en zaal, het damesvoetbal, de jeugdafdeling en De Bengels (4 – 6 jaar) is het 7×7 voetbal bij FIT Boys een volwaardig onderdeel van het spelaanbod.

En deze teams moeten ook worden voorzien van kleding, voetballen en andere wedstrijd gerelateerde zaken. En voor de kleding was FIT Boys op zoek naar sponsoren. En dat is inmiddels gelukt voor alle 3 herenteams. De 7×7 dames sluiten qua kleding aan bij de ST Beilen/FIT Boys en die krijgen na de winterstop hun eigen tenues/kleuren.

Kroezen Montage
FIT Boys 35+ 2 was als eerste voorzien van een sponsor. Een van de spelers van dit team heeft zijn eigen bedrijf, Kroezen Montage en wilde de sponsoring wel op zich nemen. Dit team speelt al weer enige tijd in de tenues van Kroezen Montage.

Restaurant Pala’s
FIT Boys 45+ brengt al regelmatig een bezoek aan Restaurant Pala’s (http://www.restaurantpalas.nl/) en peilde bij eigenaar Ferhat of hij het team wilde sponsoren. Dat wilde hij wel en de sponsorcommissie van FIT Boys zorgde voor de contacten en het contract. Dat contract is inmiddels getekend en de shirts liggen bij de ‘drukker’.

Fysio Centrum Beilen
De sponsorcommissie vond zelf Fysio Centrum Beilen (http://www.fysiocentrumbeilen.nl/) bereid het 35+ 1 team te sponsoren. Het team ontving afgelopen vrijdagavond voor aanvang van de speelavond de nieuwe shirts. Op een later moment zal er eventueel in het bijzijn van de sponsor nog een teamfoto worden gemaakt. De samenwerking met Fysio Centrum Beilen was al uitstekend, want spelers van FIT Boys met een blessure konden al  langere tijd worden doorverwezen naar Fysio Centrum Beilen. Fysio Centrum Beilen is aangesloten bij de blessurepraktijk. Hierdoor is het mogelijk om na een blessure op elk moment in het weekend via de wesite DeBlessurePraktijk.nl of via de APP een afspraak te maken op de maandag!