FIT Boys 4 aangeslagen naar overwinning

1 november 2014

Geert Smit opende de wedstrijdbespreking met de trieste en totaal onverwachte mededeling dat de zus van teamgenoot Marcel Oosting, Hannie Oosting, is overleden. Velen van ons kenden Hannie goed en de ploeg was in gedachten bij de familie Oosting en alle vrienden en bekenden. En bij leider Kees van Hoorn die jaren lang een relatie met Hannie had. Er was een moment van stilte in de kleedkamer…..

En dan gaat en moet het leven door en sta je een half uur later met FIT Boys 4 te voetballen tegen Pesse 3. Na een serie aan kansen en het doelpunt van Herwin Kamps (1 – 0), kwam Pesse 3 terug op 1 – 1 en had FIT Boys 4 het even moeilijk en vergat te voetballen. Dat pakte de ploeg na de rust prima op en binnen 15 minuten na de rust had Herwin Kamps zijn hattrick vol gemaakt (3 – 1). Toen was de wedstrijd gespeeld en voerde de ploeg de score nog op naar 7 – 2. Arjan Schepel, Patrick de Vries, Carl Drenth en Harald Woltinge scoorden. Pesse 3 mocht ook nog iets terugdoen. Man van de Wedstrijd was Bert-Jan van Veen die een bijna perfecte wedstrijd speelde als rechtsback en ook vaak mee opstoomde naar voren. Ook de invalbeurt van Hein Hepping was opmerkelijk. Tegen een tegenstander van 25 jaar was Hein de bovenliggende partij. En hij wist als linksback op rechtsvoor nog een doelpoging te ondernemen (“Ik zag de keeper net voor zijn doel staan, maar raakte de bal verkeerd”).

FIT Boys 4 is nu 2 weken vrij en speelt 22 november thuis de topper tegen koploper SJS 6.