FIT Boys 4 ijzersterk tegen VAKO 3

2 mei 2015

De De Cerck-equipe ging op bezoek bij VAKO 3 in Vries, de nummer 4 in de competitie. Met 17 man hadden leiders Geert Smit en Hans Wilkens ruime keus. De eerste helft speelde FIT Boys 4 uiterst effectief. Hoewel VAKO 3 veel balbezit had, scoorde FIT Boys 4 eenvoudig. Na een afgekeurd doelpunt, was het rond de 15e minuut Herwin Kamps die de 0 – 1 maakte. Ook de 0 – 2 was van zijn voet en toen hij rond het half uur de 0 – 3 maakte leek de wedstrijd al gespeeld. Na rust bracht VAKO een A-junior in in dit toch al jonge team. Het hielp niet, sterker nog FIT Boys 4 pakte de 2e helft het initiatief en speelde bij vlagen VAKO van de de mat. Toen het als snel 0 – 4 werd door Arjan Schepel (strakke corner Arjan Keizer, die sowieso sterk speelde) was het geloof bij VAKO op een beter resultaat vervlogen. De 2 spelers van het 2e werden niet meer ingebracht door VAKO. Voor de statistieken werd het nog 1 – 4 via de kont van Wout Flokstra. VAKO vroeg 7 minuten voor tijd al om het eindsignaal, want zij hadden wel door dat tegen dit superieure FIT Boys 4 geen eer te behalen viel. Wederom een sterk optreden van de De Cerck-equipe. Helaas won andermaal SJS 6 nipt, nu met 2 – 1 van SCN 3 uit. Met nog 2 wedstrijden en 3 punten achterstand lijkt FIT Boys 4 het kampioenschap te moeten laten aan SJS 6.

Na een vrij weekend speelt FIT Boys 4 16 mei thuis om 14:30 uur tegen SCN 3.