FIT Boys 4-‘Legends’: Bedankt!

31 oktober 2015
de Webmaster

FIT Boys 4 / De De Cerck-equipe had aan het einde van het seizoen te maken met een behoorlijke rij afscheidnemende spelers. Gelukkig kwam er ook weer vers bloed bij. Om deze ‘Legends’ op gepaste wijze te eren en te bedanken, had de feestcommissie van FIT Boys 4 een heuse afscheidswedstrijd georganiseerd. Oud-FIT Boys 4/5 spelers kwamen nog éénmaal weer binnen de lijnen. Zo hadden Henk Smit, Auke Oosting, Johannes de Boer, Jan Boelen (aan de vlag), André ‘Socrates/Dr Dré’ vd Bos, Kees Beukema, Ab Bening (leider) de schoenen weer uit het vet gehaald. De afscheidnemende spelers genoten: Jan Schepel, Marcel de Bruijn, Maurits Beuling, Aard Zuring, Harald Kamps, Arjan Keijzer, Jan Berend de Boer, Jan Eising, Hans Leegstra, Patrick de Vries en Martin Eising (helaas niet aanwezig).

Na de wedstrijd was er uiteraard de 3e helft in de FIT Boys-kantine en toen ging het gezelschap van ruim 50 personen (spelers en spelersvrouwen) richting Aard Zuring op Eursing. Klaas Brouwer had samen met Winters Catering een heerlijk warm en koud lopend buffet voorbereid en daar genoot iedereen van. Daarna was het de beurt aan de feestcommissie en spreekstalmeesters Carl Drenth en Marcel de Bruijn. De personen die dit mogelijk hadden gemaakt werden bedankt en daarna werden één voor één de afscheidnemende spelers naar voren gehaald. Voor elke speler had Marcel de Bruijn een mooi gedicht en kregen de spelers uit handen van Carl Drenth een door Jan Berend de Boer gemaakt schilderij. Jan Berend zelf kreeg een schilderij gemaakt door Inneke Stevens. Daarna begon de film, gemaakt door Albert Martens, met prachtige en soms hilarische beelden van alle afscheidnemende spelers. Heel erg mooi gemaakt, Albert! De avond zette door en het bleef tot in de late uurtjes gezellig bij de mannen van het 4e.

Een groot compliment gaat uit naar de feestcommissie van FIT Boys 4, die alles tot in de puntjes perfect georganiseerd had. En zo nam FIT Boys op een waardige manier afscheid van hun ‘Legends’.