FIT Boys 4 neemt afscheid van hun ‘Legends’

26 oktober 2015
de Webmaster

Na jarenlang de lijnen uitgezet te hebben, het doel verdedigd te hebben met gevaar voor eigen leven, het intelligente of ‘domme’ loopwerk te hebben verricht of vanuit een dug-out de beslissende aanwijzing te hebben gegeven, komt er een eind aan ieders carrière in het 4e en / of 5e van Fit Boys.

Als teken van waardering biedt het huidige 4e de vertrokken spelers een afscheidswedstrijd en een gezellige avond aan. Een wedstrijd waarbij ook andere oud-spelers zijn uitgenodigd. Komende zaterdag 31 oktober starten we om 16.00 uur met een kwalitatief hoogstaande wedstrijd van 2x een half uur waarbij de oud-spelers het gaan opnemen tegen het 4e. Via de kantine vervolgen we onze weg naar een 5 sterren schuur in Eursing. Aldaar zal onder het genot van een hapje en een drankje het formele afscheid plaatsvinden.

We nemen afscheid van de volgende voetballers: Jan Schepel, Marcel de Bruyn, Jan Eising, Aard Zuring, Maurits Beuling, Harold Kamps, Patrick de Vries, JB de Boer, Geert Smit, Hans Leegstra, Martin Eising, Wim Stevens, Kees van Hoorn, Hans Wilkens, Bart Steenge, Bert Jan van Veen, Johannes de Boer, Auke Oosting, Henk Smit, Andre van der Bos, Henk Oving, Jan Boelen, Ab Bening, Arjan Keizer en Klaas Beukema.

We nodigen u en jullie allen uit om als trouwe Fit Boys supporter bij de wedstrijd aanwezig te zijn.

De feestcommissie van Fit Boys 4