FIT Boys 4 verrast vrouwen met etentje bij De Cerck

14 februari 2015
de Webmaster

De mannen van FIT Boys 4 zijn vrij romantisch ingesteld en verrasten hun vrouwen daarom met een Valentijns diner bij sponsor Eetcafé De Cerck. Kok Emiel Oosting had een heerlijke maaltijd bereid en gastheer Henk Berghuis voorzag samen met het personeel de spelers en hun vrouwen van een natje en een droogje.

Herwin Kamps ontving na het voorgerecht van het team de FIT Boys-slabbe omdat de Kamps-familie 7 januari is uitgebreid met dochter/zusje Ireen. Daarna kregen alle mannen voor hun partner (aanwezig of thuis) een valetijnscadeautje, overheerlijke bonbons. Dat viel in goede aarde bij de vrouwen, sommige doosjes werden ter plekke al aangebroken. Na het hoofdgerecht, volgde nog een heerlijk dessert en de feestcommissie dankte Emiel Oosting voor dit heerlijke diner. De tafels gingen er gedeeltelijk uit en het bleef nog tot in de late uurtjes gezellig bij sponsor De Cerck.

Diverse personen, we noemen geen namen Maurits en Patrick, konden op de kapstokcarrousel hun jas niet terugvinden. In één geval ging de persoon zelfs zonder jas naar huis, totdat hij er achter kwam dat de huissleutel in zijn jas zat.

FIT Boys dankt zijn sponsor De Cerck hartelijk voor een prima en gezellige avond.