FIT Boys 4 wint eenvoudig van 7huizen

10 november 2018
de Webmaster

De Klussenbedrijf Turkstra-/Sanders Industriële en Agrarische Dienstverlening-equipe speelde deze zaterdag thuis tegen Zevenhuizen 1. Allereerst kwam het team op de foto samen met de sponsoren.  De beide sponsoren Jouke en Klaas waren dik tevreden met de mooie shirts.

Daarna volgde een wedstrijd waarin FIT Boys 4 een maatje te groot was voor Zevenhuizen 1. Met name Lucas Ribberink had het behoorlijk op de heupen. Hij scoorde maar liefst 4 keer (4 – 0). De 5 – 0 kwam van het hoofd van Remco Oort (corner Arjan Schepel, zie video). De 6 – 0 van Jesse Lageveen en de 7 – 0 kwam er in 2 instanties. Eerst mocht Berjon Groenink een penalty nemen, maar miste (ook de rebound). Dat leverde wel een heerlijk schaal bitterballen op, maar geen doelpunt. Daarna nam Anne Wyrdeman een 2e penalty en volgens eigen zeggen mist hij deze buitenkansjes nooit. Zo nu ook niet en zo werd de eindstand 7 – 0.

Op zich een mooi resultaat, maar iedereen was na afloop alleen maar bezig met de geblesseerd uitgevallen Bert Westerhof. Hij viel in de 1e helft na een ongelukkige val geblesseerd uit met een pijnlijke schouder. Verzorgster Marjan van de West had toevallig keukendienst en keek er snel naar. Advies: Toch maar even naar het ziekenhuis. Later op de middag bleek dat het sleutelbeen was gebroken. Vrijdag 16 november moet Bert naar de chirurg. Namens FIT Boys 4 en heel FIT Boys heel veel sterkte en een voorspoedig herstel gewenst Bert!