UPDATE: FIT Boys 4 wint wel maar verliest Wout

7 februari 2016
de Webmaster

UPDATE: Wout Flokstra is zondag met succes geopereerd. De patellapees is weer aangehecht en er is ter ondersteuning een ijzerdraad door de knieschijf en het scheenbeen geplaatst, zodat de pees ontlast wordt. Voor de pijn krijgt Wout pijnstillers. Morgen komt er gips om en mag Wout naar huis. Wout kreeg ook al bezoek van de leider van Gorecht met een attentie (klasse Gorecht!) en ’s middags van o.a. Arjan Schepel.

Wout, sterkte met je herstel!

Wout

De De Cerck-equipe ging tijdens dit inhaalweekend op bezoek in Haren om op kunstgras tegen Gorecht 5 te spelen, de koploper. Met weinig trainingen in de benen en zonder keeper Jan van Veen, maar met reserve-keeper Frans van Kesteren reisde de ploeg met leider Kees van Hoorn naar Haren. Vijf minuten voor de rust ging het gruwelijk mis voor Wout Flokstra. Hij nam een doeltrap en bij het neerkomen ging hij finaal door de knie. Hij had zelf direct door dat het goed mis was en gaf al aan dat 112 gebeld kon worden. De beide ploegen gingen vervroegd de rust in.

Wout werd afgevoerd naar het ziekenhuis en de eerste diagnose was een afgescheurde knieschijfpees. Rond 18:30 uur is Wout onder het mes gegaan en het is nog even afwachten hoe het afloopt. Vanaf deze plaats van heel FIT Boys heel veel sterkte Wout!

De ploeg won voor Wout (0 – 3) en nam zo de 3 punten mee naar Beilen, maar dat was bijzaak.