FIT Boys 4 wint wederom overtuigend

16 mei 2015

De De Cerck-equipe kreeg in de een na laatste wedstrijd van het seizoen SCN 3 op bezoek. Winst was het enige dat telde voor de ploeg van leiders Hans Wilkens en Geert Smit. Leider Kees van Hoorn zit in de lappenmand. Op zakenreis is een auto over zijn voet gereden en heeft hij zijn middenvoetsbeentje gebroken. Kees zit in het gips en probeert volgende week er nog bij te zijn. Beterschap Kees!

Dan iets over de wedstrijd. De De Cerck-equipe speelde een moeilijke eerste 20 minuten. SCN 3 zette goed druk en de ploeg kwam er moeilijk uit. SCN 3 kreeg daardoor zelfs kansjes, maar wist net niet te scoren. Arjan Keizer moest nog een bal van de lijn halen. Na ongeveer 25 minuten begon Remco Oort aan een solo en dat eindigde met een doelpunt (1 – 0). Nog voor rust tilde de ploeg de score naar 3 – 0. Toen direct na de rust ook de 4 – 0 viel, was het verzet van SCN gebroken. FIT Boys 4 tilde de score naar 6 – 0 en dat was ook de eindstand. De doelpunten werden gemaakt door Herwin Kamps (2x), Marcel de Bruijn (2x) en Remco Oort en Arjan Schepel (beide 1x).

Na afloop was de 3e helft meer dan gezellig, ook al door de traktatie van Hans Leegstra ter ere van zijn 50ste verjaardag. Gefeliciteerd Hans! Toen kwamen de eindstanden in de reserve 6e klasse binnen en bleek koploper SJS 6 met 4 – 4 gelijk gespeeld te hebben tegen Nieuw Balinge 3. Met nog 1 wedstrijd te gaan is het gat nog slechts 1 punt tussen koploper SJS 6 (43 uit 19, 65 voor en 33 tegen (+32)) en FIT Boys 4 (42 uit 19, 75 voor en 32 tegen (+43)). Volgende week staat op het programma: LTC 6 – FIT Boys 4 en Noordscheschut 5 – SJS 6. Spanning tot de laatste seconde volgende week!