FIT Boys 45+1 4e op 7×7 toernooi Witteveen

7 september 2018
de Webmaster

De Restaurant Pala’s-equipe reisde vrijdagavond naar Witteveen voor een leuk en goed georganiseerd 7×7 toernooi bij Witteveense Boys. Met 10 spelers en een coach werd de ploeg ingedeeld in een poule met Witteveense Boys 45+1 en Beilen 45+1. In de poule werd niet verloren, maar ook niet gewonnen (1 – 1 tegen Witteveense Boys en 0 – 0 tegen Beilen). Tegen Witteveen scoorde Gerard Schans de 1 – 0 en kreeg Marcel de Bruijn de opgelegde kans voor 2 – 0. De 1 – 1 was een doelpunt in de categorie ‘Comedy capers’. Een pass van Witteveense Boys ging richting Johannes, maar die liet met een tegenstander in de buurt de bal lopen voor keeper Hessel. Hessel leek de bal naast te kijken, maar via de binnenkant paal viel deze toch binnen. Dit was niet de grootste blunder van de avond. De keeper van Ruinerwold presteerde het om een terugspeelbal op te wippen en met een prachtige boog over zichzelf in het eigen doel te schieten. Knap werk!

Door een 2e plek in de poule trof het in de strijd op de 3e en 4e plaats LEO Loon 45+1. Ook die wedstrijd werd niet verloren (0 – 0) en toen moesten penalty’s beslissen wie 3e zou worden. 1 misser aan de kant van LEO en 2 aan de kant van FIT Boys leverde een 4e plek op. Na afloop was er bier, broodjes hamburger en muziek. Ook het bezoek aan sponsor Pala’s (Ferat, bedankt voor de hapjes) was nog lang gezellig.

Volgende week vrijdag 14 september spelen bijna alle 7×7 teams de 1e competitieronde. FIT Boys 45+1 is vrij door het terugtrekken van Borger 45+1 uit de competitie.