FIT Boys 7×7 45+1 speelt 2 toernooien

30 augustus 2019
de Webmaster

De Restaurant Pala’s equipe van leider/coach Rolf Beuving bereidt zich serieus voor op het komende seizoen en niet alleen wat betreft de 3e helft. Er werd in de zomermaanden doorgetraind volgens een strak schema. En in aanloop naar de start van het seizoen (6 september) speelde het team 2 toernooien.

Zaterdag 24 augustus deed FIT Boys 7×7 45+1 wederom mee aan het VKW Turfstekerstoernooi. Een gezellig en sportief toernooi met een BBQ achteraf. De eerste wedstrijd had de ploeg de fietstocht naar Westerbork nog in de benen en stond het binnen 30 seconden 1 – 0 voor VKW. Het werd uiteindelijk 2 – 0 (of 3 – 0 Marcel?). Daarna werd er met 1 – 0 gewonnen van Borger en 0 – 0 gespeeld tegen Alblas. In de 2e ronde werd er 0 – 0 gespeeld tegen VKW 1 en 1 – 1 tegen VKW 3. Hiermee eindigde FIT Boys 7×7 45+1 vierde en het won de sportiviteitsprijs.

Na afloop was het op het terras van Sportpark Perkenslag erg gezellig met een hapje (BBQ) en een drankje (cola). De afterparty was bij sponsor Restaurant Palas.

Vrijdagavond speelde de ploeg een toernooi in Witteveen. In de poule kwam het Sweel tegen en die partij werd met 1 – 0 gewonnen. De tweede wedstrijd ging verloren met 1 – 3. Tegen Witteveense Boys kwam het steeds knullig op achterstand en bij 1 – 2 speelde de ploeg alles of niets en werd het dus niets. Als 2e uit onze poule mochten we strijden tegen de nummer 2 uit de andere poule VKW. In de beste wedstrijd van de avond speelde FIT Boys 7×7 45+1 uiterst geconcentreerd en gegroepeerd. VKW kreeg geen kans en in de tegenaanvallen was FIT Boys messcherp. Het won met 2 – 0 en met een beetje meer precisie had de mooiste aanval van de avond over meerdere schijven ook nog wel een doelpuntje verdient.

Na afloop was het in Witteveen gezellig op het terras en smaakten de broodjes hamburger en de colaatjes prima. Ook nu weer de afterparty bij sponsor Restaurant Palas. Cadeau tip voor Albert Martens: een TomTom. Bij de afslag Westerbork reed Albert door en merkte daarover op: “Ik dacht dat er een nog een afslag kwam.” Niet afslag Witteveen, wel afslag Zweeloo. Waren de wissels ook direct bekend…..