FIT Boys 7×7 45+1 steunt sponsor Pala’s

3 april 2020
de Webmaster

Het voetbalteam van FIT Boys 45+1 uit Beilen heeft haar kledingsponsor Restaurant Pala’s op een ludieke wijze ondersteunt in deze coronatijd en daarmee op symbolische wijze ook alle plaatselijke ondernemers. Het restaurant zelf is gesloten maar heeft nog wel een bezorg- en afhaalservice. Vrijdagavond heeft het team thuismenu’s besteld en is op die manier virtueel uit eten geweest. Het team heeft dit gedaan om haar sponsor een hart onder de riem te steken maar ook alle andere plaatselijke ondernemers, die het in deze tijd extra moeilijk hebben.

De voetballers van FIT Boys 45+1 willen ook een oproep doen om daar waar mogelijk inkopen te doen bij de plaatselijke winkels en niet bij de grote landelijke online bedrijven. Veel plaatselijke winkels (ook in Beilen) kampen met teruglopende omzet als gevolg van de corona-uitbraak. Om die reden is in Beilen ook het platform www.thuiswinkelbeilen.nl opgestart. Voor de winkeliers uit Beilen is dit een perfecte gelegenheid een deel van de omzet, die men anders misloopt, te behouden.

Daarnaast hebben veel horecabedrijven in het dorp nog wel een bezorg- en/of afhaalservice. Maak ook daar wat vaker gebruik van zodat we ook na de coronacrisis nog een mooi gevuld centrum in Beilen houden met een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod.

Trouwens, bij Restaurant Pala’s in Beilen, die in januari het sponsorcontract met 4 jaar verlengde, hebben ze heerlijke menu’s. Maar dat wisten de voetballers van FIT Boys 45+1 al lang. Zij komen er veel vaker, uiteraard!