Restaurant Pala’s en FIT Boys, een gouden combinatie

2 november 2016
de Webmaster

Enkele jaren geleden startte Johannes de Boer een 7×7 35+ team. Een succes zo bleek, want inmiddels zijn er 3 7×7 35+ teams inclusief een damesteam. Vorig seizoen vond oud-FIT Boys 4 speler Maurits Beuling dat er ook een 7×7 45+ team moest komen en zette de nodige acties uit. Nu in het 2e seizoen bestaat het team uit 16 spelers. Na het eerste seizoen ‘proefdraaien’, is het in tweede seizoen tijd om de zaken wat serieuzer aan te pakken. Diverse teamleden van FIT Boys 45+ 1 zijn regelmatig bezoeker van het plaatselijke mediterraanse restaurant en dus trok Maurits de stoute schoenen aan. Bij een bezoekje aan het restaurant gingen eigenaar Ferhat en Maurits in gesprek over sponsoring van het 45+-team. Ferhat was direct enthousiast en zegde toe dit zeker te willen. De FIT Boys sponsorcommissie in de persoon van André Koskamp maakte er direct werk van en zo werd woensdagavond 2 november het sponsorcontract getekend.

Ferhat en Restaurant Pala’s welkom bij de club FIT Boys en heel erg bedankt voor je vertrouwen en sponsoring! We hopen op een vruchtbare en smakelijke samenwerking!

Overigens bestaat Restaurant Pala’s in november 2016 1 jaar! Vrijdag 4 november heeft Pala’s een speciaal menu samengesteld voor slecht € 19,50. Er zijn maar een beperkte aantal plaatsen beschikbaar, dus mocht je deze dag met Pala’s willen vieren dan kun je reserveren via (0593) 85 32 40. De hele maand november zijn er allerlei acties. Kijk daarvoor op de Facebook-pagina of de website.