FIT Boys jeugd boekt goede resultaten

4 november 2017
de Webmaster

Het vlaggenschip van de jeugdopleiding, FIT Boys JO19-1, speelde op sportpark Noord-West tegen buurman vv Beilen JO19-1. In de beker werd er nog kansloos met 0 – 3 verloren, maar deze zaterdagochtend pakte de ploeg van trainer/coach Tim Seubring een overtuigende 4 – 1 winst. De Klussenbedrijf Turksta-/Verkeersschool Harms-equipe staat door dit resultaat keurig 5e in de 1e klasse.

FIT Boys JO19-2 ging op bezoek bij SVBC JO19-1 en verloor nipt met 1 – 0. FIT Boys JO11-2 kwam eerst op de teamfoto en won daarna van Beilen JO11-3 met 15 – 2. FIT Boys JO11-4 had even daarvoor met 5 – 2 gewonnen van Beilen JO11-5.

Op het veld naast deze beide teams speelden de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15-1 tegen Dwingeloo MO15-1. Leider Michel Oosterloo doet verslag:

Terechte nederlaag ST Beilen/Fit Boys MO15-1 tegen Dwingeloo MO15-1.

Wat op voorhand een goed te nemen horde leek, was voor de meiden van ST Beilen / Fit Boys en onmogelijke opgave. Tegen hekkensluiter Dwingeloo MO15-1 gingen de meiden met 0-2 onderuit en dat was helaas niet onverdiend.

De meiden kregen op geen enkel moment vat op de tegenstander en wisten de gehele wedstrijd eigenlijk geen goede kansen te creƫren. Dat Dwingeloo halverwege de eerste helft scoorde uit een vlotte combinatie was dan ook niet meer dan terecht. Vlak na de 0-1 lag ook bijna de 0-2 erin, maar keepster Lotte kwam goed haar doel uit en tikte de bal naast.

De tweede helft was niet veel beter en beide ploegen wisten geen druk meer op elkaars doel te zetten. Een afstandsschot van Dwingeloo betekende uiteindelijk de 0-2 eindstand. Gezien de verhoudingen op het veld een terechte uitslag.