FIT Boys jeugd haalt wisselende resultaten

5 november 2016

FIT Boys JO19-1 kwam eerst op de teamfoto en mocht daarna zich richten op de wedstrijd tegen De Weide JO19-2. Het was bij rust 2 – 0 en na rust liep de ploeg van trainer/coach Tim Seubring uit naar 7 – 0. Een prima overwinning waarmee de ploeg boven in de stand blijft meedraaien.

FIT Boys JO15-2 speelde thuis tegen Diever-Wapse JO15-1D. Deze mannen waren letterlijk een maatje te groot en er werd met 0 – 10 verloren.

FIT Boys JO11-1 nam het thuis op tegen FC Assen JO11-2 en verloor met 1 – 10. Wel werd de eer gered door de ploeg van trainer/coach Jesse Drenth met één doelpunt. JO11-1 liet af en toe best aardig voetbal zien, maar af en toe is de concentratie even weg en de tegenstander is dan wel zo goed dat zij die foutjes afstraffen.

FIT Boys JO11-2 speelde een thuiswedstrijd tegen SVZ JO11-1GD en verloor met 1 – 11.

FIT Boys JO11-4 speelde uit tegen buurman Beilen JO11-4 en verloor kansloos met 13 – 0.