FIT Boys-jeugd speelt uitwedstrijden

17 oktober 2015
de Webmaster

De FIT Boys-jeugd kon thuis op Sportpark Noord-West niet spelen door het veel te natte veld. Totaal gingen 8 thuiswedstrijden niet door en moesten er 210 jeugdspelers teleurgesteld worden. De uitwedstrijden van de jeugd gingen wel door, veelal gespeeld op prachtig kunstgras.

FIT Boys C1 ging op bezoek bij Borger C1 en verloor met 5 – 1. FIT Boys E1 deed het beter en won uit bij ST Rolder Boys E1 met 4 – 7. In Assen bij ACV stonden drie onderlinge duels op het programma. ACV B2 en FIT Boys B1 deelden de punten (3 – 3). ACV A3 was de tegenstander en FIT Boys A1 won na een ruststand van 4 – 3 met 4 – 8. ACV E7 en FIT Boys E4 maakten er een waar doelpuntenfestijn van, er werd 19 keer gescoord. eindstand 11 – 8 in het voordeel van ACV E7.

Op het prachtige kunstgras van vv Actief speelde ST Beilen/Fit Boys MB1 tegen Actief MB1. De dames leverden een uiterst knappe prestatie en wonnen met 1 – 3. Ook op kunstgras in Loon verloor FIT Boys F3 met 8 – 0 van LEO (Loon) F4.

Thuis op sportpark Noord-West heerste serene rust, je kon de vogeltjes horen fluiten en het echte gras horen groeien. Want dat had de afgelopen dagen genoeg water gehad…..