FIT Boys JO19-1 wint thriller van Gomos JO19-2

29 mei 2017

Op een zonovergoten Sportpark Noord-West pakte FIT Boys JO19-1 in een ware thriller de overwinning tegen Gomos JO19-2. Na een slap begin en 0 – 1 achter, kwam FIT Boys JO19-1 voor rust sterk terug tot 4 – 1. Niets aan de hand leek het, totdat Gomos snel na de rust de 4 – 2 maakte. FIT Boys speelde alleen nog de lange bal en vergat te voetballen. Gomos kwam terug tot 4 – 3 en met nog 10 minuten spelen viel ook de 4 – 4. Dit was overigens een uitstekende aanval over links, strakke voorzet en dito kopbal. FIT Boys rechte de rug, zette aan en uit een vrije bal kopte aanvoerder Bart van der West de 5 – 4 tegen de touwen. De wedstrijd was al in de blessuretijd, toen spits Jonathan Schans er door was maar licht werd aangetikt. Hij bleef liggen en leek pijn te hebben. Verzorgster Ria de Vries was er snel bij en ook Pa en Ma Schans en later zus Leah kwamen het veld in. Het leek niet goed en 112 werd gebeld. Het duurde even voordat de ambulance er was en JOnathan werd in de ziekenauto onderzocht. Gelukkig kon hij al weer zelfstandig staan. Hij ging met eigen vervoer naar de huisartsenpost in Assen en daar bleek dat zijn spieren boven zijn heup een flinke opdoffer hebben gehad. Het advies is pijnstillers, koelen en blijven bewegen.

Vanuit FIT Boys heel veel sterkte Jonathan!

Woensdag volgt om 19:00 uur de alles beslissende wedstrijd om het kampioenschap tussen FIT Boys JO19-1 en Fc Assen JO19-1 op Sportpark Noord-West. Be there!