FIT Boys & ST Beilen/FIT B jeugd start met activiteit

26 september 2018
de Webmaster

(Foto’s: Marten Oldersma)

Ook dit jaar start de jeugd van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys weer met een activiteit, net zo als vorig seizoen toen alle jeugdteams gingen bootcampen. Dit seizoen ging de oudere jeugd een survivalrun doen en de jongere jeugd (< 15 jaar) deed woensdag Levend Stratego.

Dit seizoen was er dus voor de JO19 & JO17 dus een survivalrun in Westerbork. De spelers en begeleiders hebben zich flink in het zweet gewerkt. Weer een superleuke startactiviteit aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Met dank aan de FIT Boys Activiteitencommissie.

Woensdag was het de beurt aan FIT Boys JO15, JO13, JO11 en JO9 en ST Beilen/FIT Boys MO15 om Levend Stratego te gaan spelen in Ter Horsterzand. Bijna alle jeugdleden deden mee en in twee groepen werd dit spel fanatiek gespeeld. Al met al een meer dan geslaagde avond.

Wederom heeft de activiteitencommissie een leuke openingsactiviteit van het voetbalseizoen neergezet en daarmee laat FIT Boys zien zo veel meer dan alleen voetbal te zijn. De jeugdteams gaan zo uiterst gemotiveerd en goed voorbereid het voetbalseizoen in.