Nacompetitie: FIT Boys B1 – Lewenborg B1

20 mei 2016
de Webmaster

Door de successen van FIT Boys 1 was de plaatsing voor de nacompetitie van FIT Boys B1 even op de achtergrond geraakt. Zij spelen nu 1e klasse en spelen dus om promotie naar de hoofdklasse. De Klussenbedrijf Turkstra-/Verkeerschool Harms-equipe speelde 14 mei al de eerste van twee wedstrijden tegen Lewenborg B1. Er werd met 3 – 1 verloren en dus zal het in de thuiswedstrijd a.s. zaterdag nog een hele klus worden om verder te komen.

FIT Boys B1
De ploeg eindigde 4e in de competitie en het seizoen kenmerkte zich door wisselende resultaten. Geweldige overwinningen werden afgewisseld door slechte wedstrijden. Uiteindelijk haalde de ploeg van trainer/coach Tim Seubring en leider Bert Doornbos dus de 4e plaats met 46 punten uit 24 wedstrijden en een doelsaldo van 73 – 53. En dan nu dus de kers op de taart, de nacompetitie.

Lewenborg B1
Lewenborg uit de stad Groningen speelde ook 1e klasse en eindigde 3e. Lewenborg B1 had een soortgelijk seizoen als FIT Boys B1, met heel wisselende resultaten en uiteindelijk 40 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 74 voor en 39 tegen. Een sterke tegenstander en dat is wel gebleken in Groningen afgelopen zaterdag toen de ploeg won met 3 – 1.

Zaterdag 11:30 uur Sportpark Noord-West staat de wedstrijd FIT Boys B1 – Lewenborg B1 op het programma. Na 13:00 uur weten we welke ploeg doorgaat.