Woensdag 11 september 15:30 uur Bengel-training!

8 september 2019
de Webmaster

1e FIT Boys Bengels Trainingen op woensdag 11 september om 15:00 uur op Sportpark Noord-West!

De tijd dat je pas met 6 of 8 jaar kon gaan voetballen ligt ver achter ons. Bij FIT Boys kun je sinds jaar en dag al op 4 jarige leeftijd in een ontspannen en gezellige sfeer kennismaken met de o zo leuke sport voetbal. Trainers Aljon Stahlmecke en Arjan Schepel trainen De Bengels. Vorig seizoen zijn diverse Bengels gedurende en aan het einde van het seizoen doorgestroomd naar de JO9 (de F-pupillen).

FIT Boys wil graag iedereen laten sporten, jong en oud. In de zaal en op het veld, 11 tegen 11 en 7 tegen 7. Maar ook zeker de jongste jeugd, want bewegen en sporten is super goed voor jou / je kind. De trainingen zijn leuk, trainers Aljon en Arjan maken het gezellig en zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de groep. Tikkertje doen, veel met de bal en natuurlijk partijtje. Wie wil dat nu niet? En het kost helemaal niets!

De Bengels hebben heel veel plezier. Wil jij ook komen, vraag het je ouders! Lijkt het u/jou iets voor je zoon of dochter, zoek dan contact per mail: bengels@fitboys.nl.

De trainingen beginnen woensdag 11 september weer en zijn elke woensdag van 15:30 – 16:30 uur op Sportpark Noord-West. Tot ziens op woensdag 11 september om 15:30 uur op Sportpark Noord-West!