Ben jij de nieuwe Hakim Ziyech of Vivianne Miedema

11 november 2015
de Webmaster

Trainers Arjan Schepel en Erik Weurding zijn sinds 12 september al weer fanatiek bezig met het trainen van De Bengels. De groep bestaat inmiddels uit 8 jongens en meisje(s) die spelenderwijs kennis maken met samen sporten, met voetbal en met samen spelen en samen delen. Op 3 – 6 jarige leeftijd kun je terecht bij De Bengels. De 1e lichting Bengels spelen nu in de D-junioren en aan dit team kun je goed zien dat met trainen bij de Bengels een hele goede basis wordt gelegd voor het vervolg in de FIT Boys-jeugd. Deze talenten laten gewoon heel goed voetbal zien en maken ook nog eens veel plezier!

De trainingen zijn leuk, trainers Arjan en Erik maken het gezellig en zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de groep. Tikkertje doen, veel met de bal en natuurlijk partijtje. En na afloop samen in de mooie FIT Boys-kantine lekker ranja drinken. Wie wil dat nu niet? En het kost helemaal niets.

De Bengels hebben heel veel plezier op zaterdagochtend om 10:00 uur. Wil jij ook komen, vraag het je ouders! Lijkt het u/jou iets voor je zoon of dochter, zoek dan contact per mail: bengels@fitboys.nl.

Tot ziens op zaterdag 10:00 uur op Sportpark Noord-West!