FIT Boys Bengels (4-6 jaar) trainen 5 september

20 augustus 2015
de Webmaster

De Bengels van de cvv FIT Boys (4 – 6 jaar) trainen zaterdagochtend op Sportpark Noord-West. Er is al een leuke groep spelertjes, maar er kunnen nog meer jongens en meisjes bij. Het is gratis, gezellig en na afloop is er voor iedereen ranja.

En De Bengels zijn nu al een begrip in Midden-Drenthe. De 1e lichting Bengels (nu D-junioren) kunnen echt goed voetballen en maken het elke tegenstander (ook die hoger voetballen) lastig.

Meld je aan: bengels@fitboys.nl. Of kijk op de Facebookpagina van De Bengels. De groep zit nog niet vol!

Bericht van 12 juli:
Ben jij de nieuwe Memphis Depay/Vivianne Miedema?

Steeds maar weer de bal tegen dat muurtje aan schieten. Op het schoolpleintje met de bal dribbelen en op het trapveldje met vaak oudere kinderen een potje voetbal spelen. Zo zijn Memphis en Vivianne ook begonnen, om vervolgens rond hun zesde lid te worden van een voetbalclub (Memphis van vv Moordrecht en Vivianne van HZVV en De Weide). Mijn zoon of dochter vind spelen met een bal ook heel leuk. Maar voetballen bij een voetbalvereniging kan toch pas vanaf 6 jaar? Niet bij FIT Boys. Bij FIT Boys spelen de Bengels, meiden en jongens van 4 tot 6 jaar.

Trainers Arjan Schepel (voormalig succestrainer van de F-pupillen van FIT Boys) en Erik Weurding (begenadigd 7×7- en zaalvoetballer) brengen deze jongste talenten de eerste kneepjes van dat leuke voetbalspelletje bij. Ongedwongen en op een speelse wijze wordt met een groep van 10 – 12 kids getraind op Sportpark Noord-West in Beilen. Gezellig met de groep trainen en na afloop in de vernieuwde FIT Boys-kantine een heerlijke beker ranja drinken. En dat De Bengels een succesformule blijken te zijn hebben de pupillen van FIT Boys E1, bijna allemaal ex-Bengels, wel bewezen. Zij werden kampioen in de 1e klasse en wonnen een oefenwedstrijd van een Hoofdklasser.

Het is dus helemaal niet ondenkbaar dat jouw/uw zoon of dochter de nieuwe Memphis of Vivianne is en in de toekomst zal schitteren op het WK in Brazilië of het WK in Canada. En zo’n carrière begint dan bij De Bengels van FIT Boys! Wees welkom en meld jouw/uw zoon of dochter aan en laat hem/haar vrijblijvend meetrainen. Het kost helemaal niets. Voor informatie en aanmelden, mail naar bengels@fitboys.nl of kijk op de Facebook-pagina.