FIT Boys Bengels letterlijk en figuurlijk maatje te klein

18 april 2015
de Webmaster

Zaterdagochtend 10:00 uur, sportpark Noord-West. de Clash of the Talents stond weer op het programma. De FIT Boys Bengels tegen de Beilen Kabouters. Kabouters klopte in dit geval niet helemaal. De Beilen-talenten waren net even groter en sneller en beter. De lichting 2013-2014 speelt nu in FIT Boys F5 en werd kampioen in de zaal. De lichting 2014-2015 zit pas net bij De Bengels, in totaal 11 talenten.

Het massaal aanwezige publiek verzamelde zich rond het pupillenveld op sportpark Noord-West en zag dat De Beiler Kabouters beter waren dan de FIT Boys Bengels. De eindstand werd 1 – 9, maar daar maalde na afloop niemand om. Wat een plezier en puurheid straalt van deze jonge talenten af. En wat brengen leiders/trainers Bert Oosterhof en Erik Weurding op een leuke en enthousiaste manier deze spelers de fijne kneepjes van het voetbalvak bij. Na afloop ranja en grote verhalen aan Papa/Mama, broer/zus, Opa/Oma en andere familie. Wie weet zien we één of meerdere van deze spelers op het grote hoofdveld naast de pupillenveldjes terug over een jaar of 12.

Kinderen van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen wel bij de Bengels van Fit Boys terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel wordt stap voor stap bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander!

Dit geeft direct een leuke mogelijkheid om alvast te ervaren wat voetbal is en of je het leuk vindt. De training vindt wekelijks op zaterdagochtend om 11:00 uur plaats op Sportpark Noord-West bij FIT Boys en is geheel vrijblijvend.

Wil je meer informatie, mail dan naar: bengels@fitboys.nl

Kom gerust een keer kijken/meedoen en neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) maar mee!!! Ben je 6 jaar en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de Bengels!