Eerste FIT Boys zaalkampioenen een feit

6 februari 2016
de Webmaster

De Championsleague voor jeugdteams in Wijster is nog in volle gang. Voor de C-junioren is deze competitie al afgelopen op 16 en 23 januari en dat leverde 2 kampioenen op en een keurig 2e plaats.

FIT Boys C1 won al zijn 4 wedstrijden en liet Beilen C2, Wijster C1, WNBC C1 en Pesse C1 achter zich. Met 38 doelpunten voor en maar 4 tegen won C1 deze zaalcompetitie met grote overmacht.

FIT Boys C2 werd ook kampioen en FIT Boys C3 werd keurig 2e. Zij lieten beide Beilen C3, WNBC C2 en WNBC C3 achter zich. C2 had 32 doelputen voor en maar 1 tegen en was duidelijk een maatje te groot voor de overige tegenstanders.

FIT Boys C4 werd 2e in de poule achter kampioen Pesse C2. Het liet wel Wijster C2, WNBC C4 en ST Beilen/FIT Boys MC2 achter zich.

In de overige poules van de D- t/m F-pupillen zijn met name FIT Boys D6 (Paok Saloniki), FIT Boys E2 (Everton) en FIT Boys E4 (Leicester City) die nog kans maken op het kampioenschap. FIT Boys D6 won vandaag ook weer twee keer en heeft 20 februari genoeg aan 1 punt. FIT Boys E2 moet 27 februari eerst winnen van Wijster en dan volgt een rechtstreekse confrontatie met de nummer 1 WNBC’09. Bij winst is E2 kampioen. Leicester City (FIT Boys E4), die in de Engelse competitie aan kop staat, heeft nog 4 wedstrijden om koploper WNBC’09 te achterhalen. Op 27 februari kan in een rechtstreeks duel het kampioenschap beslist worden.

KLIK HIER voor alle uitslagen.

KLIK HIER voor alle standen per poule.