FIT Boys JO9-2, JO11-3 en JO15-1 ware kampioenen

15 mei 2017
de Webmaster

De komende weken staan de kampioenen weer in het zonnetje. Na afloop van de kampioenswedstrijd medailles en een kampioensfoto in de krant. In de kantine een patatje en wat ranja. Wat een toppers. Ongeslagen kampioen met een doelsaldo van +100 en weinig tegen. Ja, wel een klasse te laag eigenlijk. Maar dat mag de pret niet drukken, worden die jongens ook eens kampioen.

Maar bij FIT Boys zijn er ook 3 echte kampioenen. Namelijk de spelers en begeleiders van FIT Boys JO9-2, JO11-3 en JO15-1. Teams die stuk voor stuk in ‘zware competities’ zitten en veel tegenstand krijgen. Ploegen die geen of één punt hebben gehaald en doelsaldo’s van min heel veel. En die teams blijven elke week trainen om te blijven gaan voor een beter resultaat. Deze teams moeten de hele competitie uitspelen, soms zelfs 22 wedstrijden. Maar ze blijven de moed en sfeer er in houden, blijven trainen en komen elke zaterdag weer naar het voetbalveld.

Dat zijn pas ware kampioenen! Petje op voor deze toppers van JO9-2, JO11-3 en JO15-1! Overigens zijn voor FIT Boys alle jeugdteams kampioenen, want FIT Boys is trots op zijn jeugdspelers!

FIT Boys JO15-1 bestaat uit Niels v/d West, Jorn Stahlmecke, Mike Jonink, Carlos v/d Werf, Lars Hilberts, Daniel Gotz, Koen de Vecht, Wout Bazuin, Thijs Lunenborg, Daan Timmerman, Jelmer van Dijk, Erwin Bron, Joris Ribberink, Jimmy Knoeff en trainer Mark Visser.

FIT Boys JO11-3 bestaat uit Tobias de Vries, Jort Abbes, Lilian Groenink, Emy Woltinge, Isis Bronswijk, Rien Westerhoek, Tess Nijwening, Maud Kamps, Mohammed Al Krady en trainer Robert Haandrikman.

FIT Boys JO9-2 bestaat uit Ruben van Beelen, Jorn Weurding, Milan Jongsma, Yari Eisen, Niek Huisman, Thijmen Oldenhuis, Fleur Oldenkamp, Jort de Jong, Ties van Beelen, Maud Nap, Danae Dijkema en trainer Paul Nap.