FIT Boys D1 speelt nuttige oefenwedstrijd

15 augustus 2015

De eerste helft niet gezien, maar toen was vv Beilen D1 beter. Trainer/coach Gerard Wubs had de voltallige D-selectie tot zijn beschikking. FIT Boys heeft vanaf de D-junioren de teams nog niet ingedeeld. Iedereen krijgt een eerlijke kans. De 1e helft speelden de 1e jaar D-junioren. Deze spelers speelden voor het eerst op groot veld 11-tegen-11. Ze deden het uitstekend, maar waren niet opgewassen tegen het fysiek en technisch betere Beilen D1. Ruststand derhalve 5 – 0.

De 2e helft kwamen de 2e jaars spelers in het veld met een mix van 1e jaars. En toen begon het te draaien. Aan het begin van de 2e helft kwam Beilen nog een aantal keren voor het doel van keeper Niels vd West en scoorde nog 1 keer. Daarna was het FIT Boys wat de klok sloeg en de ene goede aanval na de andere volgden elkaar in rap tempo op. Toen het eindsignaal klonk stond het 1 – 4. Overall 6 – 4 verloren, maar met het veldspel van met name de 2e helft kan D1 wel verder. Er zit heel wat talent in dit team, talent dat voor een groot deel begonnen is bij De Bengels van FIT Boys.

Ben jij 4 – 6 jaar en wil je graag voetballen? Kom dan ook bij De Bengels. Voor meer info mail met bengels@fitboys.nl op kijk op de Facebookpagina van De Bengels.