Besiktas/FIT Boys D2 zaal start stroef in zaal

3 januari 2015

Deze zaterdagochtend mocht Besiktas/FIT Boys zaal D2 van start voor de Championsleague in Wijster. Tegenstanders waren het Russische Fc Zenit (Wijster) en het Engese Newcastle (WNBC). Op papier te doen, maar wedstrijden worden nu eenmaal niet op papier afgedaan. In de zaal in Wijster pakte het anders uit. De eerste wedstrijd begon Besiktas veels te slap. Wijster zat er scherp op en het een erg handige spits. Het stond binnen mum van tijd 0 – 2 en toen werden de meiden en jongens van leider Gerard Wubs wakker. Er werd goed positiespel gespeeld en Wijster kwam er niet meer uit. Via 1 – 2 werd het op 5 minuten voor het einde 2 – 2 en wilde FIT Boys nog vol gaan voor de winst. Door een slippertje achterin kon de handige spits alleen op keeper Niels van der west af. De bal langs de ene kant en de man langs de andere en 2 – 3 achter. Met nog 1,5 minuut op de klok lukt het niet meer iets aan de stand te doen. Helaas, verlies. Dat moet de tweede wedstrijd rechtgezet worden tegen Newcastle (WNBC). En dat lukt. FIT Boys speelt prima zaalvoetbal en krijgt vele kansen. De bal valt 4 keer binnen en dus is de eindstand 4 – 0. De eerste 3 punten zijn een feit. 17 januari volgen de volgende 2 wedstrijden.