KAMPIOENEN FIT Boys JO13-1

26 mei 2018
de Webmaster

Trainer/coach Maarten Paping van FIT Boys JO13-1 zei er het volgende van:

RESPECT VOL EEN WEDSTRIJD SPELEN, BEN JE DAN BRAAF?

2 teams JO13, SJO Dalen/DSC JO13-1 en FIT Boys JO!3-1. spelen een wedstrijd om het kampioenschap. De sportieve belangen zijn groot en de zenuwen lopen hoog op. Een scheidsrechter die fluit voor de KNVB en lid is van de thuis spelende club, 2 grensrechters van beide verenigingen. We zitten op voetbal omdat we er zoveel plezier aan beleven. Moeten we onze normen en waarden nu even aan de kant schuiven voor een eventueel goed resultaat?

Nee, geen sprake van. Er was strijd over en weer om de bal, er ware veel duels schouder tegen schouder in de gang naar de bal. Er werden overtredingen gemaakt in het duel om de bal die werden bestraft door de scheidsrechter.
Grensrechters en scheidsrechter hanteerden de juiste spelregels. Leiders en trainers waren alleen bezig met het spel van hun team. Tot slot is er een winnaar en een verliezer. Iedereen kan leven met de terechte winnaar ook al kon er tot de laatste minuut nog veranderingen in de winnaar komen. Na de wedstrijd geeft iedereen elkaar een hand.

Er is geen opzettelijke overtreding (nuttige overtreding), tijdrekken, verbaal geweld of bemoeienis met leiding geweest.

ZIJN BEIDE TEAMS NU BRAAF GEWEEST OF IS DIT GEWOON WAT SPORTEN ZO ONTZETTEND LEUK MAAKT?