FIT Boys JO12-1 wint van Onstwedder Boys JO12-1

8 februari 2020

Deze voorjaarscompetitie komt FIT Boys JO12-1 uit in de eerste klasse. Vorige week werd met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen LTC. Vanmorgen de tweede wedstrijd, uit tegen Onstwedder Boys. Een onbekende ploeg voor ons die vorige week nipt verloren had van ACV. Na één minuut stilte vanwege het overlijden van erelid Fokko Polman begon de wedstrijd.

Onstwedder Boys begon goed aan de wedstrijd. Met goed verzorgd voetbal stonden we gelijk onder druk. Wij hadden moeite om in ons spel te komen op het hobbelige veld. Keeper Silvan was de hele wedstrijd goed bij de les en pakte alles. Eén schot van onze kant leverde meteen een doelpunt op. In de korte hoek glipte de bal van Milan net binnen. In het tweede kwart stonden we beter. Onstwedder Boys had meer balbezit, maar creëerde geen grote kansen meer. Onze verdediging stond als een huis.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Onstwedder Boys had meer balbezit, maar ze kregen weinig echte schietkansen. Wij ook niet, maar konden toch wat meer afstandsschoten op hun doel schieten dan in de eerste helft. Daarna een klein misverstand tussen hun keeper en laatste man. Luciano stond er tussen en schoot van afstand binnen, 0 – 2. In het laatste kwart hebben de jongens als een echt team de overwinning over de streep getrokken.