FIT Boys JO12-1 KAMPIOEN!

30 november 2019

FIT Boys JO12-1 kampioen na winst in de uitwedstrijd tegen FC Assen.

Met nog twee competitiewedstrijden op het programma en zes punten voorsprong op de concurrentie, had Fit Boys JO12-1 aan één punt genoeg om kampioen te worden in de 2e klasse. Vanmorgen moest het gebeuren en speelde JO12-1 om 10:40 uur in Assen tegen de plaatselijke FC.

In het begin was het nog wat zoeken naar de goede combinaties, maar na 8 minuten was het raak en toen was er geen tegenhouden meer aan. Rik, Leon, Tiemen, Luciano, Tijs, Nout, nogmaals Luciano en Leon zorgden voor een 0-8 voorsprong bij rust.

In de tweede helft kwamen we er moeilijker door, maar Sven, Onno en Milan maakten er 0-11 van. Alle veldspelers hebben gescoord in de kampioenswedstrijd. Hoe leuk is dat! FC Assen heeft een paar kansen gehad, maar Silvan stond elke keer goed. Tiemen bepaalde de eindstand op 0-12. Kampioen, blijdschap en feest in de kleedkamer!
Fit Boys JO12-1 is zonder puntverlies kampioen geworden. Wat hebben deze toppers, niemand uitgezonderd, een geweldig najaarscompetitie gespeeld.

Volgende week speelt JO12-1 de laatste wedstrijd van de competitie, thuis tegen ACV om 9:00 uur.