FIT Boys JO12-1 wint uit bij BSVV JO12-1

23 november 2019

Vanmorgen vroeg moest JO12-1 om 9:00 uur aantreden in Bovensmilde tegen BSVV. Een goed voetballende ploeg die fysieke duels niet uit de weg gaat. De thuiswedstrijd werd met 4-1 gewonnen. Fit Boys startte in een andere beginopstelling omdat Rik al een paar weken geblesseerd is aan zijn teen/voet, met achterin als verdedigingsblok Tijs, Milan en Onno. We begonnen degelijk aan de wedstrijd. BSVV had meer de bal en een paar kleine kansen. Fit Boys had één goede kans, maar dat leverde ook geen doelpunt op. In het tweede kwart had Fit Boys wat meer balbezit en ook wat meer kansen. Vlak voor rust scoorde Luciano de 0-1 fraai over de keeper, die iets te ver voor zijn doel stond. Dat gaf een enorme boost aan de jongens.

In de tweede helft streden de jongens voor elke bal en voor elkaar. Heel mooi om te zien! Leon scoorde de 0-2 en dat gaf wat lucht. Sven had daarna nog een reuzenkans op de 0-3, maar miste het doel op een haar. In het laatste kwart golfde het spel op en neer. BSVV vocht voor wat het waard was en scoorde knap de aansluitingstreffer, 1-2. Nout en Tiemen speelden sterk voorin en Fit Boys kreeg nog een paar grote kansen om de wedstrijd op slot te gooien en ook BSVV kreeg nog een paar kansen op de gelijkmaker, maar Silvan keepte op die momenten heel sterk!

Groot was de ontlading bij de jongens toen de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd. Met veel inzet en strijd met 1-2 gewonnen! We hebben een reuzenstap gezet om kampioen te worden in deze poule. Volgende week heeft JO12-1 tegen FC Assen aan één punt voldoende om kampioen te worden. We spelen om 10:40 uur in Assen. Kom deze toppers allemaal aanmoedigen!